شهروندان از عدم درج قیمت روی برخی اجناس در بازار بیرجند گلایه مند هستند
گروه استانها-برخی از شهروندان بیرجندی از عدم درج قیمت بر روی برخی از کالاها و مخدوش کردن قیمت توسط برخی فروشندگان گلایه دارند.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از بیرجند ، از خیابان شهید مطهری، خیابان منتظری و سه راه اسدی بیرجند را که بخواهی پیاده یا سواره بروی مغازههای لوازم خانگی به وفور به چشم میخورد.
لوازم خانگی یکی از بازارهایی است که هر خانواده ای سر و کارش به آن می افتد و به عبارتی به آن نیاز دارد و حالا از همه بیشتر زوجهای جوان به سراغ این بازار میروند.
هرچند از سال گذشته تا کنون بارها و بارها بازار لوازم خانگی دست خوش افزایش قیمت و نوسان بوده است آن گونه که بارها گزارش نوشته ایم که لوازم خانگی افزایش قیمت دارد اما آنچه این روزها مورد گلایه مردم است اینکه که در بسیاری از مغازهها، فروشگاهها و ...
بسیاری از اجناس برچسب قیمت ندارد.
نرخ درج شده روی برخی از کالاها توسط فروشنده مخدوش شده
نرخ درج شده روی برخی از کالاها توسط فروشنده مخدوش شده و قیمت بسیاری از کالاها با آن که خرید قدیم است و باید با قیمت قدیم و سود مشخص ارائه شود اما به بهانه این که باید با نرخ بیشتری نسبت به سابق بخریم، با چند برابر سود در اختیار مشتری قرار می گیرد.
به گفته برخی از شهروندان نوسان قیمتها در بازار امان را از مشتری و فروشنده گرفته است و در این بین افرادی هم از آب گل آلود ماهی می گیرند.
خبرنگار ما سری به بازار بیرجند میزند گرچه در طول روز هوای کویری بیرجند گرم است و با وجود کرونا باید ماسک بر چهره داشته باشی اما بازار بیرجند روزهای پر ترددی را به خود میبیند آن گونه که همه رهگذران در این بازار خریدار نیستند برخی تنها نظاره گر قیمتها هستند و با دیدن قیمت اجناس از پشت ویترین راه خود را به سمت خانه کج میکنند.
یکی از شهروندان بیرجندی که در حال پرس و جو از قیمت یخچال است به خبرنگار ما اظهار داشت: ما د ر خانه یخچال داریم اما چون سالهای زیادی کار کرده است خانواده گفتند اگر امکانش باشد یخچال نو خریداری کنیم اما امروز که به بازار آمدم با مشاهده این قیمتها ترجیح دادم از همان یخچال قدیمی استفاده کنم.
برخی از فروشندگان اجناس به قیمت قدیم را به نرخ جدید عرضه میکنند
اما با چرخی در بازار چشمم به زوج جوانی رسید که گویا برای خرید جهیزیه مراجعه کرده اند این زوج جوان که از بالا بودن قیمتها گلایه داشتند به خبرنگار ما گفتند: برخی از فروشندگان اجناس به قیمت قدیم را به نرخ جدید عرضه می کنند و بهانه شان این است که تولیدات جدید شرکت و کارخانه با افزایش قیمت همراه است.
وی با بیان اینکه از صبح گشتی در بازار و چندین فروشگاه و مغازه زدیم مانند کیف و کفش فروشی، پوشاک و لوازم خانگی و ...
از کنار ویترینها یک به یک گذر کردیم قیمت اجناس واقعاً گران است گفت: از خواربار فروشیها بگیری تا غیره همه اجناس گران است و بیشتر هم اتیکت خرید ندارند.
اما گزارش خبرنگار ما حاکیست استدلال برخی فروشندگان هم این است که قیمتها لحظه ای در حال تغییر است و باید دایم آن را تغییر دهیم و می گویند: اگر جنسی خرید قدیم باشد با همان قیمت قدیم ارائه می شود اما آن طور نیست.
گلایههایی هم که برخی شهروندان مطرح می کنند به مخدوش کردن قیمتها و درج نشدن قیمت و ارائه نشدن فاکتور برمیگردد.
یک شهروند در فروشگاه لوازم خانگی افزود: اجناس یکی در میان برچسب قیمت دارد.
در برخی موارد وقتی از فروشندگان قیمت خرید و فاکتور می خواهیم چندان توجهی نمی کنند.
در یک کفش فروشی بسیاری از اجناس درج قیمت ندارد.
مشتریان یک به یک وارد می شوند و قیمت کفش ها را می پرسند.
برای یک جفت کفش ابتدا 135 هزار تومان اعلام می شود.
وقتی مشتری قصد خرید می کند و در حال پا زدن کفش هاست فروشنده می گوید: قیمتها 153 هزار تومان است.
بگو مگویی پیش می آید و خریدار منصرف می شود.
وقتی می گویی چرا اجناس برچسب قیمت ندارد در پاسخ گفته می شود که بسیاری دارای برچسب قیمت نیست و قیمت ها مدام درحال تغییر است و نمی توان دایم قیمت را خط زد و نرخ دیگر را درج کرد.
چند قیمتی بودن اجناس مشتریان را به ستوه آورده است
دیگر شهروند هم می گوید: چند قیمتی بودن اجناس مشتریان را به ستوه آورده است.
قیمت یک فر را با یک مارک در چند مغازه پرس و جو کردم که بین 630 تا 850 هزار تومان متفاوت بود و مارک کالاها یکی است اما قیمت ها فرق دارد و برخی فروشندگان می گویند بار جدید گران تر هم خواهد بود.
یداللهی مدیر روابط عمومی سازمان صمت خراسان جنوبی هم چندین بار درج نشدن قیمت، مخدوش کردن آن، ارائه نکردن فاکتور و...
را تخلف اعلام کرده است و از شهروندان می خواهد در صورت مشاهده این تخلفات با سامانه 124 تماس بگیرند و مشکلات را مطرح کنند تا رسیدگی انجام شود.
انتهای پیام/254/ی