خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 26 دی 1403
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

کشاورزان هرچه سریعتر برای دریافت کود مورد نیاز خود اقدام کنند

مهر | استان‌ها | شنبه، 17 شهریور 1403 - 14:35
همدان ـمدیر شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان همدان گفت:از کشاورزان درخواست داریم هرچه سریعتر برای دریافت کودها اقدام کنند تا شاهد ازدحام و شلوغی مراکز توزیع در ماه‌های مهر و آبان نباشیم.
كشاورزي،كودهاي،كشاورزان،استان،شركت،توزيع،دريافت

به گزارش خبرگزاری مهر، مدیر شرکت خدمات حمایت کشاورزی استان همدان ظهر امروز گفت: برای جلوگیری از ازدحام و شلوغی مراکز توزیع کود کشاورزی در ماه‌های مهر و آبان، کشاورزان هرچه سریع‌تر برای دریافت کود مورد نیاز کشت‌های خود اقدام کنند.
بهروز الیاسی با بیان اینکه تأمین، تدارک و توزیع انواع کودهای کشاورزی برای تغذیه گیاهان، برعهده این شرکت است، اظهار کرد: در سال ۱۴۰۲ موفق شدیم برنامه ۱۲۰ هزار تُنی انواع کودهای کشاورزی مورد نیاز کشت‌های استان را محقق کنیم.
وی افزود: در سال ۱۴۰۳ نیز برنامه ۱۳۰ هزار تنُی به ما تکلیف شده و درحال تأمین و تدارک و توزیع آن هستیم.
مدیر شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان همدان تاکید کرد: در حال حاضر که در آستانه کشت‌های پاییزه استان هستیم، آمادگی تأمین تمام کودهای مورد نیاز کشاورزان را داریم.
وی افزود: از کشاورزان درخواست داریم هرچه سریع‌تر برای دریافت کودها اقدام کنند تا شاهد ازدحام و شلوغی مراکز توزیع در ماه‌های مهر و آبان نباشیم.
مدیر شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان همدان گفت: کشاورزان می‌توانند با مراجعه به مراکز خدمات مناطق خود بعد از دریافت حواله الکترونیکی از کارگزاری‌ها و عاملین فروش شرکت کودهای کشاورزی خود را دریافت کنند.
الیاسی یادآور شد: تعداد ۱۰۰ کارگزار فعال آماده خدمات‌رسانی به کشاورزان هستند.
وی در ادامه به رابطه مستقیم تغذیه بهینه و مناسب گیاه با کمیت و کیفیت محصولات تولیدی اشاره کرد و اظهار کرد: هرچقدر تغذیه گیاه اصولی و بر مبنای نیاز خاک باشد می‌توانیم محصول با کیفت‌تری داشته باشیم و به امنیت غذایی بیشتری برسیم.
الیاسی در پایان افزود: در حالی که کشاورزی بدون استفاده از کودهای کشاورزی، ناکارآمد و غیر اقتصادی خواهد بود، استفاده بهینه از آن می‌تواند کیفیت محصولات را تا ۶۰ درصد افزایش دهد.