خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 26 دی 1403
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

انتقاد وزارت بهداشت از برخی فیلم‌های شبکه نمایش خانگی

مهر | سلامت و پزشکی | یکشنبه، 18 شهریور 1403 - 16:23
معاون بهداشت وزارت بهداشت در نامه ای به رییس سازمان تنظیم مقررات صوت و تصویر فراگیر در فضای مجازی، خواستار حذف برخی تبلیغات نامناسب در فیلم‌های شبکه نمایش خانگی شد.
بهداشت،نمايش،خانگي،شبكه،سلامت،وزارت،سازمان،توليدات،فضاي،معاو ...

به گزارش خبرگزاری مهر، حسین فرشیدی معاون بهداشت وزارت بهداشت، در نامه‌ای به سعید مقیسه معاون سازمان صدا و سیما و رئیس سازمان تنظیم مقررات صوت و تصویر فراگیر در فضای مجازی، خواستار ملاحظات بهداشت روانی-اجتماعی تولیدات شبکه نمایش خانگی شد.
در این نامه آمده است: توجه به سلامت روانی-اجتماعی عموم مردم در کنار لزوم مراقبت از سلامت جسم آنها، از اهمیت ویژه ای برخوردار است و لزوم بررسی، حذف یا به حداقل رساندن مخاطرات تهدید کننده بهداشت عمومی در ابعاد جسم و روان از اولویت دارترین وظایف وزارت بهداشت در حوزه پیشگیری محسوب می‌شود.
از این رو نقش بی بدیل رسانه‌های تصویری و بالاخص شبکه نمایش خانگی بر سلامت روانی-اجتماعی بر اساس شواهد علمی غیر قابل انکار است.
وی در بخش دیگری از این نامه، عدم توجه به محتوا را عاملی جبران ناپذیر در ایجاد آسیب‌های روانی-اجتماعی عنوان و در ادامه تاکید کرده است که شبکه نمایش خانگی با هدف افزایش فضای سرگرمی در قالب فرهنگ و هنر بخش قابل توجهی از فضای سینمایی کشور را در بر گرفته و تبلیغات گسترده و نوآوری در موضوع مجموعه‌های نمایشی موجب استقبال قابل توجه جامعه به شبکه نمایش خانگی شده است؛ پیش از این نیز در خصوص ابعاد مخاطره انگیز سریال پر مخاطب "هفت سر اژدها" در سلامت روانی-اجتماعی به سازمان صدا و سیما اعلام شده است.
فرشیدی در ادامه خواستار ملاحظات بهداشت روانی-اجتماعی تولیدات شبکه نمایش خانگی شده و تاکید کرد: انتظار می‌رود حذف صحنه‌های مورد بحث و جلوگیری از انتشار این قبیل از مجموعه‌های نمایشی در دستور کار جدی آن سازمان قرار گرفته و نتیجه اقدامات مؤثر به وزارت بهداشت منعکس شود.
معاون بهداشت وزارت بهداشت در بخش پایانی این نامه، عادی جلوه دادن آسیب به خود، توسعه مصرف الکل از طریق نمایش لوازم مصرف الکل، نمایش مصرف مکرر سیگار و دخانیات و نمایش پرخاشگری‌های فیزیکی و عاطفی را از جمله آسیب‌های احتمالی تولیدات شبکه نمایش خانگی بر مخاطبین، عنوان کرد.