واکنش شورای شهر تهران به توقف شستشوی اموات در بهشت زهرا(س)
اعضای شورای شهر تهران در جلسه امروز به توقف شستشوی اموات در روز گذشته در بهشت زهرا(س) واکنش نشان دادند.
به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، دویست و شصت و یکمین جلسه شورای شهر تهران به ریاست مهدی چمران در سالن اجلاس ساختمان شورای شهر تهران برگزار شد.
علیرضا نادعلی؛ سخنگوی شورای شهر تهران، در جریان این جلسه با اشاره به تجمع تعدادی از کارکنان سالن تطهیر سازمان بهشت زهرا(س) در اعتراض به پرداخت حقوق و مسائل رفاهی، اظهار داشت: مدیران ارشد سازمان بهشت زهرا(س) در جمع کارکنان حاضر شدند و با ورود مدیرعامل به موضوع، خط تطهیر فعال شد.
همچنین، با هماهنگی معاون مالی و اقتصاد شهری شهرداری، اقدامات لازم فوری انجام شد و مشکل حل گردید.
وی با بیان اینکه برای جلوگیری از بینظمی نباید سختی کارها را نادیده گرفت، افزود: سازمانهای بهشت زهرا(س) و آتشنشانی شرایط خاصی دارند و نیروهای آنها با سختی کار روبرو هستند؛ بنابراین شهردار باید به پرداخت حقوق و مسائل رفاهی آنها توجه ویژهای داشته باشد.
نادعلی همچنین با اشاره به افتتاح پل شهید باقری در منطقه 8 تصریح کرد: ما نه از ساخت این پل و نه از بهرهبرداری آن مطلع شدیم؛ با این حال، از شهردار منطقه 8 و معاون فنی و عمرانی تقدیر میکنیم که ساخت این پل بهخوبی انجام شد و ترافیک محدوده آن نیز کاهش یافته است.
به گزارش تسنیم، حبیب کاشانی؛ عضو کمیسیون برنامه و بودجه شورای شهر تهران، ضمن محکومیت جنایات اسرائیل اظهار کرد: در روزهای اخیر شاهد حمله اسرائیل به سوریه بودیم.
کشورهای همسایه که در غفلت به سر میبرند باید بدانند که هر جا منافعشان به خطر بیفتد، هدف حمله قرار خواهند گرفت.
وی با اشاره به اجرای نهضت آسفالت افزود: این کار اقدام خوبی است و باید مراقب باشیم که کیفیت توزیع آسفالت بالا باشد تا این کار ارزشمند به بهترین شکل ممکن به مردم ارائه شود.
خزانهدار شورای شهر تهران نیز با تأکید بر دشواری اداره شهرداری گفت: نمیتوان هرگونه اعتراضی را با برخوردهای ساده مدیریت کرد.
باید برای رفع مشکلات کارکنان، بهویژه کارکنان آتشنشانی و بهشت زهرا(س) که کارهای دشواری را انجام میدهند، تدابیر بهتری اندیشیده شود.
محمد آخوندی؛ رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای شهر تهران، در ادامه جلسه با تأکید بر ارزیابی عملکرد اعضای شورا در دورههای چهارساله اظهار کرد: مردم باید از عملکرد واقعی نمایندگان خود مطلع باشند.
اگر نظارتی بر رفتار نمایندگان شورا وجود نداشته باشد، ممکن است فضاسازی رسانهای جایگزین واقعیت شود.
مهدی چمران؛ رئیس شورای شهر تهران، در پاسخ به تذکر آخوندی، بیان کرد: کمیسیونها باید گزارش عملکرد خود را به صحن شورا ارائه دهند تا مردم از میزان جلسات، مصوبات و بازدیدهای آنها مطلع شوند.
زهرا شمساحسان؛ عضو شورای شهر تهران، با تأکید بر یکپارچهسازی مدیریت مجموعه ورزشی چیتگر اظهار کرد: مدیریت چندپاره در دریاچه شهدای خلیج فارس مشکلات زیستمحیطی و کاهش سطح آب را به همراه داشته است و تجهیزات تفریحی منطقه نیز فاقد استانداردهای لازم هستند.
باید مدیریت یکپارچهای برای این مجموعه در نظر گرفته شود و طرحی جامع برای احیای اکوسیستم و کاهش آلودگیهای زیستمحیطی ارائه شود.
نرجس سلیمانی؛ رئیس کمیسیون نظارت و حقوقی شورای شهر تهران، در جلسه شورا با تشریح دو واژه "تحقیق" و "تفحص" به منظور شفافسازی موضوعات مطروحه و جلوگیری از برداشتهای نادرست، اظهار داشت: «تحقیق» به معنای وارسی و دستیابی به عمق موضوع است و برای تصدیق یک ادعا یا فرضیه به کار میرود.
«تفحص» نیز به معنای کاوش و پرسش برای حل مشکل است.
سلیمانی در ادامه توضیحات خود تأکید کرد: طرحی که در چارچوب آن درخواست تحقیق و تفحص مطرح شده، به امضای اعضای شورا رسیده است.
هدف این طرح، تسهیل و بهبود فرایندها است و نه ایجاد موانع در ارائه خدمات به شهروندان.
بر اساس برنامه چهارم شهرداری و بند 10 مصوبه ساماندهی اسناد و املاک، شهرداری موظف بوده هر 6 ماه یک بار گزارش عملکرد سازمان املاک را به شورا ارائه دهد، که تاکنون این گزارش ارائه نشده است.
همچنین، طبق بند 17 ماده 80 قانون تشکیلات، شورا وظیفه دارد برای شفافسازی کارنامه دوره ششم، پیش از پایان دوره، عملکرد مالی و اجرایی سازمان املاک را از لحاظ حقوقی و صرفه و صلاح شهر و شهرداری بررسی کند و تحقیق و تفحص را بر اساس درخواستهای مطرحشده در دستور کار قرار دهد.
انتهای پیام/