خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 26 دی 1403
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

1100 مدرسه تحت پوشش طرح شهید عجمیان قرار گرفت

تسنیم | استان‌ها | شنبه، 24 شهریور 1403 - 15:35
مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس آذربایجان شرقی، گفت: تعداد یک هزار و 100 مدرسه شامل هفت هزار کلاس درس تحت پوشش طرح شهید عجمیان قرار گرفتند، 529 مدرسه شامل به بهره برداری رسید و مابقی مدارس باقی مانده 5 تا 10 مهر به بهره برداری می رسد.
مدارس،استان،تجهيز،نوسازي،مدرسه،اعتبار،شهيد،تومان،توسعه،تبريز ...

به گزارش خبرگزاری تسنیم از تبریز، فرهاد فرهودی ظهر امروز در نشست با اصحاب رسانه در آستانه بازگشایی مدارس و تحویل پروژه‌های عمرانی آموزش‌وپرورش، اظهار داشت: با تلاش دولت و مجموعه‌ نوسازی مدارس استان آذربایجان‌شرقی، آغاز سال تحصیلی باشکوهی خواهیم داشت.
وی با اشاره به احداث 61 پروژهٔ آموزشی در قالب 316 کلاس درس با اعتبار 650 میلیارد تومانی، گفت: 150 میلیارد تومان از این اعتبار، توسط خیران و 500 میلیارد تومان توسط دولت تامین شده است که در شش ماهه نخست سال جاری، هر سه روز، یک مدرسه احداث و تقدیم دانش‌آموزان شده است.
مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس آذربایجان‌ شرقی بیان کرد: 512 پروژه نیمه‌تمام در شروع سال 1400 وجود داشت که تا امروز 333 پروژه در قالب یک هزار و 386 کلاس درس تحویل جامعه آموزشی استان شده است و 179 پروژه دیگر تا اوایل سال تحصیلی به بهره‌برداری خواهند رسید.
فرهودی از برگزاری جشنواره خیرین مدرسه‌ساز در 26 مهر 1403 در تبریز خبر داد و گفت: پنج شهرستان دیگر استان آذربایجان‌شرقی نیز پیش از آغاز سال تحصیلی میزبان برگزاری جشنواره خیرین مدرسه‌ساز خواهند بود.
وی با اشاره به اینکه در سال 1402 برای اولین بار سرانه دانش‌آموزی در استان آذربایجان‌شرقی از میانه سرانه دانش‌آموزی کشور فراتر رفت، گفت: میانگین سرانه دانش‌آموزی در کشور 5.28 متر مربع بود، که در استان به 5.61 متر مربع رسید و هدف‌گذاری 6.1 متر مربع را در پیش رو داریم.
مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس آذربایجان‌شرقی عنوان کرد: در عرض یک سال اخیر، با رویکرد توجه به مناطق محروم، به ارزش 115 میلیارد تومان برای تجهیز مدارس استان آذربایجان‌شرقی، اعتبار هزینه شد که در شش ماه نخست سال جاری، 81 میلیارد تومان برای آغاز سال تحصیلی هزینه شده است.
فرهودی با اشاره به این‌که 40 میلیارد تومان اعتبار برای تجهیز هنرستان‌های استان هزینه شده است، گفت: 11 دستگاه سی‌ان‌سی تمام اتوماتیک با اعتبار 21 میلیارد تومانی برای هنرستان‌های استان خریداری شده که 9 دستگاه تحویل داده شده است.
وی افزود: هنرستان‌های وحدت، طالقانی، امام خمینی بناب، مفتح، شهید هاشمی مرند، شهید شکاری مراغه، خوارزمی آذرشهر، ابریشمی اسکو و قدس خسروشاه توسط اداره‌کل نوسازی مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس آذربایجان‌شرقی تجهیز شده‌اند.
مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس آذربایجان‌شرقی درخصوص اجرای طرح شهید عجمیان گفت: این طرح، یک طرح مشارکتی است که اداره‌کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس بار اصلی تامین اعتبار را بر دوش می‌گیرد.
فرهودی با اشاره این‌که در سال 1403، 37.8 میلیارد تومان اعتبار برای به‌سازی و شاداب‌سازی هزینه شده است‌، گفت: تعداد یک هزار و 100 مدرسه شامل هفت هزار کلاس درس تحت پوشش طرح شهید عجمیان قرار گرفتند.
وی افزود: از یک هزار و 100 مدرسه تحت پوشش طرح شهید عجمیان، 529 مدرسه شامل سه هزار و 767 کلاس درس به بهره‌برداری رسید و مابقی مدارس باقی‌مانده 5 تا 10 مهر به بهره‌برداری خواهد رسید.
مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس آذربایجان‌شرقی با اشاره به چالش پیش روی این اداره‌کل آموزش و پرورش استان آذربایجان‌شرقی با شهرداری تبریز برای ایجاد مدارس، گفت: علی‌رغم تأکید شهید مالک‌ رحمتی برای به اینکه مدرسه‌سازی از عوارض معاف است و نیاز به پروانه ساخت ندارد، شهرداری تبریز این مصوبه را رعایت نمی‌کند.
فرهودی افزود: تلاش خیران برای احداث مدرسه اوتیسم در تبریز به جایی نرسیده و براساس شنیده‌ها، شهرداری تبریز وجه بالای یک میلیارد تومان برای اختصاص آب به این مدرسه در استعلام اداره آب اعلام کرده است‌.
وی با اشاره به ساماندهی مدارس کانکسی مستقل بالای 10 نفر، گفت: این مدارس در قالب طرح شهید پناهی ساماندهی می‌شوند که 66 مدرسه با این شرایط در سطح استان آذربایجان‌شرقی وجود داشت که 61 مدرسه در این خصوص احداث شده است.
مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس آذربایجان‌شرقی افزود: پنج مدرسه دیگر کانکسی مستقل بالای 10 دانش‌آموز در سطح استان باقی‌مانده که علی‌رغم پیش‌دستی اداره‌کل نوسازی، به‌دلیل مشکلاتی از قبیل مشکل معارض، رانش زمین و چالش‌های فرهنگی-اجتماعی اهالی روستا، احداث مدرسه با موفقیت پیش نرفته است.
انتهای پیام/