سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مخالفت حزب در حال صعود آلمانی با استقرار تسلیحات آمریکا

تسنیم | بین‌الملل | جمعه، 06 مهر 1403 - 14:53
حزب تازه تاسیس "صحرا واگنکنشت" که در انتخابات های ایالتی اخیر موفقیت های چشمگیری به دست آورده است مجددا بر شرط مخالفت با استقرار تسلیحات دوربرد آمریکا در خاک کشورش برای ائتلاف با دیگر احزاب تاکید کرد.
آلمان،حزب،ايالات،متحده،آمريكا،ايالتي،تسليحات،ائتلاف،استقرار، ...

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم، "صحرا واگنکنشت"، بنیانگذار حزب "بی اس دبلیو"، آلمان که در انتخابات های ایالتی اخیر در این کشور موفقیت چشمگیری به دست آورده بود پیش نیازهای خود را برای ائتلاف با دیگر احزاب در تورینگن، زاکسن و براندنبورگ مشخص کرده است.
وی در گفتگویی با فرانکفورتر آلگماینه سایتونگ اعلام کرد که دولت ایالتی مربوطه باید به وضوح خود را در توافقنامه ائتلاف علیه استقرار موشک های میان برد ایالات متحده آمریکا در آلمان قرار دهد.
وی تاکید کرد: ما از دولت فدرال می خواهیم که به کارت نظامی و تحویل تسلیحات به اوکراین اتکا نکند.
ائتلاف صحرا واگنکنشت در انتخابات ایالتی در سه ایالت شرقی فدرال نتایج دو رقمی داشت و برای ایجاد اکثریت دولتی در ایالات به توافق با این حزب نیاز است.
در تورینگن و زاکسن حزب دموکرات مسیحی در حال بررسی همکاری با حزب بی اس دبلیو و در براندنبورگ هم حزب سوسیال دموکرات این کار را انجام می دهد.
با این حال، مواضع سیاست خارجی BSW در برابر تحویل تسلیحات به اوکراین، و در برابر استقرار موشک های ایالات متحده، یک مانع احتمالی برای تشکیل چنین ائتلافی است.
واگنکنشت همچنین در پادکست FAZ گفت که او البته نامزد برتر BSW در مبارزات انتخاباتی بعدی فدرال خواهد بود.
به گفته وی این که آیا او به عنوان نامزد صدراعظم هم معرفی خواهد شد یا نه، کمی قبل از انتخابات تصمیم گیری خواهد شد.
وی قبلاً در بهار اعلام کرده بود که امکان نامزدی برای صدراعظمی وجود دارد.
این حزب کمی قبل از برگزاری انتخابات ایالتی در شرق آلمان هم توقف حمایت‌ها از اوکراین و عدم استقرار تسلیحات دوربرد آمریکا در خاک کشورش را شروط تشکیل ائتلاف با دیگر احزاب اعلام کرد.
واگنکنشت در این باره گفته بود: ما فقط با احزابی وارد ائتلاف می‌شویم که بتوانیم با آنها بر سر یک قرارداد مشترک که شامل اولویت‌های سیاسی ما نیز باشد، به توافق برسیم.
این همچنین در مورد سیاست خارجی هم صدق می کند و "این یک مسئله مهم برای ما است."
در همین راستا حزب صحرا واگنکنشت (BSW) استقرار موشک‌های میان‌برد آمریکا در آلمان و تحویل بیشتر تسلیحات به اوکراین را رد کرد.
رهبر این حزب تأکید کرد: البته باید در توافقنامه ائتلاف موضعی در مورد این موضوعات وجود داشته باشد.
یک دولت ایالتی آینده نیز باید از این مسائل در سطح فدرال دفاع کند.
این مسائل برای واگنکنشت "شرط مشارکت در یک دولت ایالتی است.
در حاشیه نشست ناتو در واشنگتن در 10 ژوئیه، آلمان و ایالات متحده آمریکا اعلام کردند که از سال 2026، تسلیحات دوربرد ایالات متحده آمریکا برای اولین بار از دهه 1990 دوباره در آلمان مستقر خواهند شد.
"بوریس پیستوریوس"، وزیر دفاع آلمان این موضوع را با شکاف جدی توانمندی در اروپا توجیه کرد.
"اولاف شولتز"، صدراعظم آلمان هم توضیح داد که این تصمیم برای جلوگیری از وقوع جنگ بوده است.
در حاشیه نشست سران ناتو در واشنگتن در 10 ژوئیه، ایالات متحده آمریکا و آلمان اعلام کردند که ارتش ایالات متحده پس از وقفه بیش از 20 سال، دوباره از سال 2026 تسلیحات دوربرد در آلمان مستقر خواهد کرد.
این موشک‌ها همچنین شامل موشک‌های تاماهاوک هستند که می‌توانند اهدافی با برد بیش از 2000 کیلومتر را هدف قرار دهند، و همچنین سلاح‌های مافوق صوت که هنوز نیاز به توسعه بیشتر دارند.
به این ترتیب دولت فدرال آلمان اخیرا بار دیگر به ایالات متحده آمریکا اجازه داده است که موشک های دوربرد در آلمان مستقر کند.
پیش از این اقدام مذاکرات طولانی انجام شد و انتقادات تندی به این اقدام به ویژه از سوی حزب افراطی "جایگزینی برای آلمان" و چپ صورت گرفت.
"ولادیمیر پوتین"، رئیس‌جمهور روسیه در سخنانی، به واشنگتن هشدار داده است که در صورت استقرار موشک‌های دوربرد آمریکایی در خاک آلمان، مسکو دیگر به تعلیق یکجانبه در خصوص استقرار سلاح‌های میان‌برد و کوتاه‌برد پایبند نخواهد بود.
انتهای پیام/