سبک زندگی ایرانیاسلامی به گردشگران خارجی نشان داده شود - تسنیم
نماینده ولی فقیه در فارس گفت: باید سبک زندگی ایرانی-اسلامی به عنوان یک سبک پیشرفته و ارزشمند به گردشگران خارجی به درستی نشان داده شود.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از شیراز، آیتالله لطفالله دژکام در آیین انعقاد تفاهمنامه مثلث گردشگری سه شهر تاریخی یزد، اصفهان و شیراز، امضای این تفاهمنامه را فرصتی مهم برای ارائه الگوی ایرانی-اسلامی در حوزه گردشگری و تمدنسازی نوین دانست و بر لزوم ترویج سبک زندگی ایرانی-اسلامی به گردشگران تأکید کرد.
وی همچنین با بیان اینکه این سه شهر زمینههای متنوعی از گردشگری از جمله تاریخی، مذهبی و طبیعی را در خود دارند، گفت: کمتر نقطهای در جهان وجود دارد که تمام این ویژگیها را به طور همزمان دارا باشد.
از این رو، باید سبک زندگی ایرانی-اسلامی به عنوان یک سبک پیشرفته و ارزشمند به گردشگران خارجی بهدرستی نشان داده شود.
امام جمعه شیراز با اشاره به اینکه محیط یک شهر باید چارچوب زندگی را به مخاطب القا کند، افزود: رهاشدگی و رها کردن مسلما هیچ دستاوردی برای گردشگر و مردم آن جامعه ندارد و امیدوارم در این تفاهم نامه همه این موارد دست به دست هم داشته باشد و شاهد تاثیرات مثبت آن در کشور باشیم.
ایتالله دژکام با مقایسه فضای شهر این شهر گفت: در حالیکه هر گردشگری در شهر یزد چارچوب حاکم را حس میکند، در شیراز و اصفهان فضا آزادانهتر است و کمتر چارچوبها احساس میشود، حال آنکه بحث این نیست که تغییری احساس شود بلکه باید تلاش کنیم تا گردشگر چارچوب و سبک زندگی را احساس کند و به این چارچوبها احترام بگذارد.
وی تاکید کرد: در مواجهه با گردشگر داخلی و گردشگر خارجی باید رویکردهای متفاوتی داشته باشیم.
باید برای انسانیت و سطح زندگی و پیشرفت فرهنگ هزینه شود و این موارد ظرافت میخواهد و کار سنگینی است.
نماینده ولیفقیه در فارس ضمن تقدیر از شهردار شیراز گفت: خرسندیم که شهرداری و شورای شهر شیراز به مشاوره تخصصی اهمیت میدهند و برای دستیابی به اهداف این تفاهمنامه، نیازمند است تا مشاوران و فرهنگسازانی را به کار بگیریم تا مدیریت و تحقق این جریان را برعهده گیرند.
شبکه رادیویی و گردشگری تلویزیونی در شیراز راهاندازی میشود
معاون امور زائرین و گردشگری استانداری فارس نیز در این مراسم بیان کرد: به همت شهرداری تفاهمنامه مثلث گردشگری بین سه شهر تاریخی شیراز، اصفهان و یزد عملیاتی میشود.
محمد فرخزاده با بیان اینکه استان فارس 5 محور جهانی ثبت شده و بیش از 1420 امامزاده واجد التکریم دارد، عنوان کرد: اشتراکات مهمی بین این سه شهر تاریخی از جمله بافت تاریخی، سابقه تاریخی و تمدنی، عمق فرهنگی در دوره صدارتها، در هم تنبدگی قومیتی، همجواری با کشورهای حوزه خلیج فارس و فلات مرکزی و…وجود دارد.
وی همچنین با تاکید بر لزوم اقتصاد گردشگری، گفت: نیاز است مصادیق این مهم به نگارش در آورده شود.
معاون استاندار فارس با تصریح بر اینکه پارلمانهای شهری و شهرداران نقش موثری در توسعه گردشگری دارند، خاطرنشان کرد: دولتها کارامدی و چابکی لازم را ندارند و بخشی خصوصی و نهادهای غیردولتی بسیار کارآمدتر هستند.
از این رو باید ظرفیتهای سه شهر به اشتراک گذاشته شود و برای ارتقای تاسیسات اقامتی برای پذیرش بینالمللی تلاش کنیم.
فرخزاده در بخش دیگری از سخنانش رفع موانع پروژههای گردشگری و ارتباطات دو سویه را از الگوهای موفق استان فارس برشمرد و گفت: نگاه ما، یک نگاه بهرهبرداری اقتصادی در این حوزه است.
وی همچنین نقویت خطوط حمل و نقل ریلی بین این سه شهر تاریخی را مورد توجه قرار داد و گفت: در این راستا راه اهن شیراز به یزد به نتیجه رسیده است.
معاون استاندار فارس با بیان اینکه نیاز به آموزش فراگیر و تخصصی در حوزه گردشگری داریم، اعلام کرد: پیشنهاد دادهایم که شبکه رادیویی و گردشگری تلویزیونی در شیراز راهاندازی شود.
فرخزاده در خاتمه بیان کرد: در شیراز اساسنامه گردشگری و زیارت به تصویب رسیده که قابل تسری به شهرهای تاریخی دیگر است.
انتهای پیام/424