سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تلاوت شنیدنی سوره فتح توسط احمد ابوالقاسمی

مهر | دین و اندیشه | پنجشنبه، 12 مهر 1403 - 21:12
در مراسم بزرگداشت سید حسن نصر الله که از سوی جامعه قرآنی برپا شد، احمد ابوالقاسمی قاری بین المللی و داور برنامه قرآنی محفل به قرائت آیاتی از سوره فتح پرداخت.
نفوذ،جامعه،فِي،قاري،تلاوت،سوره،آيه،محكم،قرآني

به گزارش خبرنگار مهر، در مراسم بزرگداشت سید حسن نصر الله که از سوی جامعه قرآنی برپا شد، احمد ابوالقاسمی قاری بین المللی و داور برنامه قرآنی محفل به قرائت آیاتی از سوره فتح پرداخت.
او در این برنامه آیه ۲۹ سوره فتح را تلاوت کرد.
مُحَمَّدٌ رَسولُ اللَّهِ ۚ وَالَّذینَ مَعَهُ أَشِدّاءُ عَلَی الکُفّارِ رُحَماءُ بَینَهُم ۖ تَراهُم رُکَّعًا سُجَّدًا یَبتَغونَ فَضلًا مِنَ اللَّهِ وَرِضوانًا ۖ سیماهُم فی وُجوهِهِم مِن أَثَرِ السُّجودِ ۚ ذٰلِکَ مَثَلُهُم فِی التَّوراةِ ۚ وَمَثَلُهُم فِی الإِنجیلِ کَزَرعٍ أَخرَجَ شَطأَهُ فَآزَرَهُ فَاستَغلَظَ فَاستَویٰ عَلیٰ سوقِهِ یُعجِبُ الزُّرّاعَ لِیَغیظَ بِهِمُ الکُفّارَ ۗ وَعَدَ اللَّهُ الَّذینَ آمَنوا وَعَمِلُوا الصّالِحاتِ مِنهُم مَغفِرَةً وَأَجرًا عَظیمًا ﴿۲۹﴾
محمّد (ص) فرستاده خداست؛ و کسانی که با او هستند در برابر کفّار سرسخت و شدید، و در میان خود مهربانند؛ پیوسته آنها را در حال رکوع و سجود می‌بینی در حالی که همواره فضل خدا و رضای او را می‌طلبند؛ نشانه آنها در صورتشان از اثر سجده نمایان است؛ این توصیف آنان در تورات و توصیف آنان در انجیل است، همانند زراعتی که جوانه‌های خود را خارج ساخته، سپس به تقویت آن پرداخته تا محکم شده و بر پای خود ایستاده است و بقدری نموّ و رشد کرده که زارعان را به شگفتی وامی‌دارد؛ این برای آن است که کافران را به خشم آورد (ولی) کسانی از آنها را که ایمان آورده و کارهای شایسته انجام داده‌اند، خداوند وعده آمرزش و اجر عظیمی داده است.
رهبر انقلاب در بیانات خود با سفرای کشورهای اسلامی در سال ۱۴۰۱ در تبیین آیه چنین فرمودند: یکی از گنجینه‌های بسیار مهمّی که متأسّفانه مورد توجّه قرار نمی‌گیرد، سخت بودن و غیر قابل نفوذ بودن در مقابل بدخواهان است.
یکی از ضربه‌هایی که جوامع بشری می‌خورند، از ناحیه‌ی نفوذ دشمنانشان است، که این در آیه‌ی «اَشِدّاءُ عَلَی الکُفّار » وجود دارد.
«اَشِدّاء» به معنای شدّت عمل نیست.
«اَشِدّاء» به این معنا که ما در فارسی [به آن] شدّت عمل میگوییم، نیست؛ «اَشِدّاء» یعنی سخت بودن، محکم بودن، غیر قابل نفوذ بودن؛ این معنای «اَشِدّاء» است.
اَشِدّاءُ عَلَی الکُفّار؛ نگذارید در جامعه‌ی شما نفوذ پیدا کنند.
مهربانی و محبّت و صفا و صمیمیّتِ بین افراد جامعه.
این «رُحَمآءُ بَینَهُم » هم یکی از همان گنجینه‌ها است، که زندگی در جامعه با رحم و مروّت و مانند اینها [همراه باشد ].۱۴۰۱/۱۱/۲۹
در ادامه تلاوت این قاری بین المللی را مشاهده می‌کنید: