سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ضرورت نظارت بر تولید نان‌های حجیم با ارزش غذایی مناسب در واحد‌های صنفی

باشگاه خبرنگاران | سلامت و پزشکی | دوشنبه، 16 مهر 1403 - 16:54
مشکلات نان‌های صنعتی و حجیم با حضور رییس دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی در دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی بررسی شد.
نان،صنعتي،توليد،غذايي،حجيم،ترويج،بهداشتي

محمد اسماعیل مطلق در این جلسه با بیان اینکه ترویج تولید و مصرف نان‌های صنعتی یکی از اولویت‌ها در برنامه بهبود کیفیت و سلامت نان است، اظهار داشت: نان صنعتی با کسب مجوز‌های بهداشتی به صورت بسته بندی شده و رعایت موازین بهداشتی تولید و در فروشگاه‌ها عرضه می‌شود.
وی گفت: با توجه به ذائقه و فرهنگ غذایی مردم نیاز به فرهنگسازی برای استفاده از نان‌هایی است که در کارخانه و به صورت بسته بندی شده تولید می‌شود و اقدامات آموزشی توسط همه واحد‌های مرتبط از جمله صدا و سیما و وزارت بهداشت برای ترویج مصرف نان‌های صنعتی علاوه بر نان‌های سنتی که به صورت تازه و گرم عرضه می‌شود، باید انجام شود.
رییس دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی همچنین بر ضرورت نظارت بر تولید نان‌های حجیم در واحد‌های صنفی تاکید کرد و گفت: همه دستگاه‌های اجرایی ذیربط در سطح صنف و صنعت باید تلاش کنند که نان سالم‌تر و با ارزش غذایی بالاتر به مردم ارائه شود.
گفتنی است با توجه به پیگیری اجرایی نمودن سند ملی دانش بنیان امنیت غذا و تغذیه و با هدف دسترسی جامعه به نان سالم و با کیفیت، این نشست با هدف " بررسی مشکلات نان‌های صنعتی و حجیم" با حضور تمامی ذینقشان برگزار شد.