سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

پناهگاه‌های نگهداری سگ‌ها بسیار کمتر از نسبت جمعیت این جاندار است

مهر | استان‌ها | دوشنبه، 16 مهر 1403 - 23:12
ارومیه- رییس سازمان نظام دامپزشکی کشور گفت: در حال حاضر پناهگاه‌های نگهداری سگ‌ها بسیار کمتر از نسبت جمعیت این جاندار است.
حيوانات،زمينه،هاري،زارعي،جمعيت،بيماري،اظهار،حقوق،قانون،وزارت ...

به گزارش خبرنگار مهر، حامد زارعی دوشنبه شب در حاشیه همایش ملی روز دامپزشک در گفت و گو با خبرنگاران در ارومیه در خصوص معضل سگ‌های سرگردان، اظهار کرد: متأسفانه دلسوزی بی مورد در مورد حیوانات و غذا دهی به سگ‌های ولگرد موجب بروز مشکلاتی در این زمینه شده است.
وی ادامه داد: به دلیل غذادهی بی ضابطه به سگ‌ها موجب شده جمعیت این حیوان افزایش یابد و خطر بیماری هاری را به دنبال داشته باشد بیماری هاری بیماری غیرقابل درمان و مرگ در آن حتمی است.
زارعی با تاکید بر اینکه بهترین اتفاق در ابت خصوص پیشگیری از عوارض هاری آموزش است گفت: البته نباید از اقدامات مسئولان مربوطه چه در حوزه وزرات کشور و شهرداری‌ها و چه سایر نهادهای مسئول در زمینه جمع آوری حیوانات بلاصاحب یا حیواناتی که سبب گزش می‌شوند در این زمینه غفلت شود.
وی ادامه داد: سازمان‌های مسئول هم لازم است آموزش‌های لازم را ارائه دهند و همه دوستداران حیوانات باید حقوق آنها را مراعات کنند تا آسیب‌های شهری در این زمینه کاهش یابد.
زارعی با بیان اینکه حیوان دوستی این روزها به ضرر حیوانات است اظهار کرد: هم اکنون پناهگاه‌های نگهداری سگ‌ها بسیار کمتر از جمعیت این جاندار است چون به صورت ناگهانی جمعیت آنان افزایش یافته است.
وی با اشاره به ماده ۱۹ آئین نامه نظارت بهداشتی در خصوص حق و حقوق مسئولان فنی اظهار کرد: در برنامه هفتم توسعه کشور در ماده ۳۴ به این مساله پرداخت شده و در متن قانون این مسئله آمده است و وزارت بهداشت و درمان و آموزش پزشکی و وزارت جهاد با همکاری وزارت دادگستری و معاونت حقوقی ریاست جمهوری باید آئین نامه و قانون مسؤولان فنی را تدوین کنند.
رئیس سازمان نظام دامپزشکی کشور گفت: به زودی این قانون مصوب هیئت وزیران شده و بعد از سال‌ها حق و حقوق آنان و قطع ارتباط با کارفرما حل می‌شود و.
این موضوع در راستای افزایش سطح سلامت و ایمنی غذایی بوده است.