سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

استاندار همدان از مدیران ارشاد چه درخواست‌هایی داشت؟ - تسنیم

تسنیم | استان‌ها | دوشنبه، 16 مهر 1403 - 23:26
استاندار همدان با بیان اینکه هر اندیشه ای که در قالب هنر نگنجد، نمی تواند به درستی در جامعه تأثیر بگذارد، گفت: با فعالیت های مناسب فرهنگی، می توانیم نقش مسجد را در رونق نشاط اجتماعی بیشتر کنیم.
فرهنگ،فرهنگي،اجتماعي،همدان،نشاط،هنر،اسلامي،استاندار،مسجد،تأثير

به گزارش خبرگزاری تسنیم از همدان، حمید ملانوری‌شمسی در نشست با مدیرکل و معاونین فرهنگ و ارشاد اسلامی استان‌ اظهار داشت: همان‌طور که برای احداث یک ساختمان به مهندس و متخصص نیاز داریم، در امور فرهنگی نیز باید از متخصصان بهره ببریم چرا که فرهنگ با جان، روح، دنیا و آخرت مردم در ارتباط است.
وی بیان کرد‌: مقام معظم رهبری (مدظله‌العالی) بارها تأکید کرده‌اند که تمامی دستگاه‌های اجرایی در حوزه‌های اقتصاد، عمران و حتی امور سیاسی در برنامه‌های خود حتماً پیوست فرهنگی داشته باشند بر همین اساس هر کاری که با فرهنگ اصیل کشور و ارزش‌های اسلامی آمیخته باشد، قطعاً تأثیر بیشتری خواهد داشت و همراهی مردم نیز در این صورت بیشتر خواهد بود.
استاندار همدان با بیان اینکه هر اندیشه‌ای که در قالب هنر نگنجد، نمی‌تواند به‌درستی در جامعه تأثیر بگذارد، عنوان کرد: اگر مردم به فرهنگ توجه داشته باشند، درست آموزش ببینند و مهارت‌های لازم را کسب کنند، در مواجهه با بحران‌ها می‌توانیم کم‌ترین آسیب را شاهد باشیم.
ملانوری‌شمسی افزود: هنر، ابزاری قدرتمند برای ماندگاری مسائل فرهنگی و ایجاد نشاط اجتماعی است و برندهای بزرگ جهان نیز از هنر و متخصصین هنری برای پیشبرد اهداف خود بهره می‌برند.
وی افزود: استان همدان با تاریخ و تمدن غنی خود، همیشه نقشی پررنگ در فرهنگ ایرانی و اسلامی داشته و هنرمندان، علما و فرهیختگان این استان منابع بزرگی از فرهنگ هستند که باید از ظرفیت آنها به درستی استفاده شود.
استاندار همدان بیان کرد: نشاط و شادابی اجتماعی امری حیاتی است که باید در برنامه‌های فرهنگی و اجتماعی مورد توجه قرار گیرد؛ همچنین توسعه فرهنگ عمومی و تقویت اصالت‌های فرهنگی، باعث تقویت روحیه مردم و افزایش اعتماد به نفس اجتماعی می‌شود.
ملانوری گفت: مسجد به عنوان نهادی فرهنگی و اجتماعی، باید در مسیر قانون کارکرد بیشتری پیدا کند و حضور مردم در آن پررنگ‌تر شود و با فعالیت‌های مناسب فرهنگی، می‌توانیم نقش مسجد را در رونق نشاط اجتماعی بیشتر کنیم.
انتهای پیام/.