انتقاد امام جمعه موقت سنندج از رقص و هلپرکی در جشنواره انار
امام جمعه موقت سنندج با انتقاد از برگزاری جشنواره انار گفت: نباید که در جشنواره انار شرکت و برای رقص و هلپرکی برویم و چوپی بکشیم، تعصب داشته باشیم و در رفتارمان تجدیدنظر کنیم.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از سنندج، ماموستا سیداحسن حسینی ظهر امروز در خطبههای نماز جمعه این هفته که در مسجد جامع این شهر اقامه شد، ضمن محکومیت جنایات رژیم صهیونیستی اظهار داشت: فلسطینیان مظلوم سالهاست که مورد ظلم و غضب سران مزدور اسرائیل قرار گرفته و خونشان به ناحق ریخته میشود، امید که نتانیاهو و استکبار جهانی هر چه زودتر نابود شوند.
وی گفت: قطعا با ترور و شهادت فرماندهان جبهه مقاومت هنیه، نصرالله و سنوار هیچوقت جهاد و مقاومت حماس نه ضعیف میشود نه تعطیل، حزبالله لبنان هیچگاه منزوی نمیشود.
امام جمعه موقت سنندج با تاکید بر اینکه سوءقصد و تجاوزگری رژیم بیبندوبار اسرائیل در حمله به ایران محکوم است، تصریح کرد: این حماقت همانند بازی کردن با دم شیر است، چراکه ایران قوی و مردم و جوانان کشور صبور، پشتیبان انقلاب و با رشادت و شهادتطلب داریم، مهمتر از همه از نعمت رهبر نترس و حکیم و مدبر برخورداریم.
وی خطاب به اسرائیل هشدار داد: با دست خودتان برای خودتان قبر کندهاید، حماقت و خباثت بس است.
انتقاد از برگزاری جشنواره انار
ماموستا حسینی با انتقاد از برگزاری جشنواره انار عنوان کرد: ما کُرد هستیم باید تعصب داشته باشیم، در این شرایط که کودکان، مردان و زنان غزه و لبنان ناجوانمردانه به شهادت میرسند یا کودکان بیگناه به دست اردوغان قاتل تهید میشوند، نباید که در جشنواره انار شرکت و برای رقص و هلپرکی برویم و چوپی بکشیم، تعصب داشته باشیم و در رفتارمان تجدیدنظر کنیم.
وی کمک هلالاحمر برای جمعآوری غزه و لبنان را قابل تقدیر دانست و اظهار کرد: مردم هر چقدر میتوانند به سهم خود کمک کنند.
مرگ یک واقعیت است، فخرفروشی نکنیم
امام جمعه موقت سنندج در بخشی دیگر از خطبههای خود با اشاره به واقعه مرگ از دیدگاه قرآن متذکر شد: مرگ یک واقعیت و هشداری برای انسانهاست که بدانند این دنیا فانی و زودگذر است و همه چیز در حیات روزی به پایان میرسد و به نزد حق تعالی باز میگردیم.
بنابراین شکرگذار نعمات باشیم و توشه آخرت خود را جمع کنیم.
وی با بیان اینکه تنها وجود، عظمت، قدرت و لطف خداوند دائمی است، یادآور شد: بر اساس آیات قرآن کریم مرگ یا به تعبیری موت به معنای عدم و نیستی نیست بلکه به معنای جدا شدن روح از بدن است تا انسان از این دنیا به عالم دیگر منتقل شود.
انسان پس از عبور از زندگی دنیا مراحلی را طی میکند؛ نخستین مرحله، دوران برزخ و پس از آن زنده شدن در صحنه قیامت و در نهایت روانه شدن به جایگاه همیشگی، بهشت یا جهنم است.
ماموستا حسینی با ذکر اینکه بهترین منزل برای مومنان قبر است، گفت: گرچه برخیها چون از خداوند دور شدهاند، از قبر میترسند اما قبر تنها کوچ از یک خانه به خانه دیگر است، با راز و نیاز و کمک به فقرا و نیازمندان این امانت زودگذر را به خوبی پشت سر بگذاریم.
این دنیا دو روز است، روزی به نفع و روزی به زیان، پس خودخواه نباشیم و فخرفروشی نکنیم.
انتهای پیام/481/.