سخنان بی تعارف امام جمعه همدان در شورای فرهنگ عمومی
نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه همدان در جلسه شورای فرهنگ عمومی استان که با حضور استاندار جدید برگزار شد، به تشریح مشکلات استان پرداخته و بی تعارف مسئولان را به چالش کشید.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از همدان، آیتالله حبیب الله شعبانی امروز در جلسه شورای فرهنگ عمومی کشور که با حضور استاندار جدید همدان برگزار شد با ارائه گزارشی از عملکرد این شورا اظهار داشت: از سال 98 که در جلسه شورای فرهنگ عمومی بودم یکی از آرزوهای ما این بود که شورای فرهنگ عمومی بتواند تبدیل به قرارگاه فرهنگی شده و در عرصه فرهنگ، راهبری و نظارت کند.
وی افزود: از آنجایی که جایگاه قانونی شورا متزلزل بود همان موقع اقدامات خوبی برای رفع این مشکل صورت گرفت و ابلاغیه جدید نیز تلاش میکند جایگاه شورای فرهنگ عمومی را تبیین کند.
نماینده ولی فقیه در استان با این توضیح که در شورای فرهنگ عمومی استان راهاندازی مرکز تربیت کودک مصوب شد و مقرر شد یک مرکز تخصصی تربیت کودک و نوجوان ذیل این شورا شکل بگیرد گفت: این مرکز وظایفی داشت اما با وجود فعالیت آن، انتظارات برآورده نشد.
سند فرهنگی همدان از سال 1401 تا کنون اجرایی نشده است
وی درباره سند فرهنگی استان هم عنوان کرد: سند فرهنگی یک کار زمانبر دو ساله بود و سال 1401 نیز با حضور رئیس جمهور رونمایی شد اما تا الان اجرا نشده است و این در حالی است که اگر 5 اولویت سند اجرایی میشد بسیاری از مشکلات حل میشدند.
شعبانی با اشاه به اینکه سند فرهنگی مورد حمایت قرار نگرفته و بودجهای که باید به آن داده میشد، محقق نشد، مطرح کرد: سند قرآنی دیگر سند مصوب شوراست که دوستان قرآنی ما آن را تدوین و به شورای عالی انقلاب فرهنگی ارسال کردند و شورای عالی نیز آن را به عنوان سند نمونه به کل کشور ارسال کرد.
دبیرخانه شورای فرهنگ عمومی کمبود نیرو دارد
وی با بیان اینکه سند قرآنی استان نیز تا جای ممکن به صورت فردی پیش رفته است و نه به صورت قرارگاهی افزود: اشکال اصلی کار این است که دبیرخانه شورا با کمبود نیرو رو به رو است.
نماینده ولی فقیه در استان همدان توضیح داد: تا دبیرخانه شورای فرهنگ عمومی فعال نشود این مصوبات پیش نخواهد رفت چرا دبیرخانه تنها یک نیرو دارد در حالیکه مصوبه این بود که 5 نفر از دستگاهها به دبیرخانه مامور شوند تا 5 کمیسیون شورا نیز فعال شوند.
وی با بیان اینکه اگر شورا بتواند دبیرخانه را فعال کند آن وقت میتوان امیدوار بود گفت: ما با ظرفیت صدی مواجه هستیم که خروجی آن 10 یا 20 درصد است پس باید دبیرخانه را حمایت کرد.
شعبانی با اشاره به اینکه امیدوارم با حضور استاندار جدید شاهد تحرک خوبی در سطح استان باشیم اضافه کرد: در بحث خانواده نیز زحمات بسیاری کشیده شده و مجمع خانواده نیز شکل گرفت و این یکی از کارهای خوب شورا بوده است اما آنجا نیز به حمایت نیاز دارد.
احتکار مکانهای فرهنگی مشکل دیگر عدم پیشروی فرهنگ است/بهزیستی کار را غیرقانونی عنوان میکند
وی با بیان اینکه خوب است یک طبقه از ساختمان موزه هنرهای معاصر به گروهها و تشکلهای فعال در عرصه فرهنگ اختصاص یابد اظهار داشت: احتکار ظرفیت های مکانی دیگر مشکل ماست مکانهایی هستند که به دستگاه دولتی میگوییم آن را به گروههای مردمی بدهید تا آنها در آنجا فعالیت کرده و گزارش کار آن را هم خودتان ارسال کنید اما میگویند خودمان به آن مکانها نیاز داریم آن وقت 4 سال بلا استفاده می ماند.
نماینده ولی فقیه در استان همدان در ادامه سخنان خود با اشاره به اینکه از شخص آقای شاهقدمی تشکر میکنم که اردوگاهی که 12 سال بلا استفاده مانده و تبدیل به یک خرابه شده بود را در اختیار گروه های جهادی قرار داد مطرح کرد: گروههای جهادی آنجا را فعال کردند اما از سازمان بهزیستی گفتند که این کار غیر قانونی و..
است و ما هم کنار کشیدیم اما اگر آنجا را به ما میدادند یکی از بهترین مکانها را برای تربیت کودکان و نوجوانان ایجاد میکردیم.
وی افزود:حلقه های میانی فعال در عرصه فرهنگ داریم اما حمایت نمیشوند و این در حالی است که ظرفیت ها در اختیار ادارات و مسئولان است اما این گروهها هستند که کار میکنند.
انتهای پیام/