خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 16 آبان 1403
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اساتید شریف و دانشگاه خواجه نصیر در بین دانشمندان پراستناد

تسنیم | سیاسی | چهارشنبه، 16 آبان 1403 - 13:30
16 استاد و پژوهشگر دانشگاه شریف و 3 عضو هیئت علمی دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی در میان یک درصد دانشمندان پراستناد جهان قرار گرفتند.
دانشكده،مهندسي،مقالات،دانشگاه،پژوهشگران،پژوهشگر،شيمي،فهرست،ب ...

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری تسنیم، در تازه‌ترین نتایج رتبه‌بندی موسسه ISC که بر اساس میزان استنادات به مقالات پژوهشگران انتشار یافته است، نام 16 عضو هیئت علمی و پژوهشگر دانشگاه صنعتی شریف و 3 عضو هیئت علمی دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی در فهرست «پژوهشگران ایرانی پراستناد یک‌درصد برتر جهان» در سال 2024 قرار گرفت.
بر اساس نتایج اعلام شده حسین صیادی و مجید عمید پور از دانشکده مهندسی مکانیک و شهرام صیدی از دانشکده شیمی از دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی و محمود فتوحی فیروزآباد، امیر صفدریان، حسین مختاری و محمدعلی مداح‌علی از (دانشکده مهندسی برق)، سید نقی اخوان‌نیاکی از (دانشکده مهندسی صنایع)، ابوالحسن واعظی و دکتر امید اخوان اشرفیه از (دانشکده فیزیک)، محمدبهشاد شفیعی از (دانشکده مهندسی مکانیک)، عبدالرضا سیم‌چی از (دانشکده مهندسی و علم‌مواد)، بهزاد عطایی آشتیانی از (دانشکده مهندسی عمران)، شهاب‌الدین آیت‌اللهی از (دانشکده مهندسی شیمی و نفت)، سعید شاهرخیان و مجتبی باقرزاده از (دانشکده شیمی)، معین معینی‌اقطاعی از (دانشکده مهندسی انرژی)، مریم زینلی پژوهشگر پسا دکتری و همچنین زنده یاد علی‌محمد رنجبر، از دانشگاه صنعتی شریف به‌عنوان پژوهشگران پراستناد یک درصد برتر جهان معرفی شدند.
موسسه استنادی و پایش علم و فناوری جهان اسلام ISC هر ساله گزارشی بر اساس اطلاعات موجود در وبگاه بین‌المللی Essential Science Indicators تنظیم و منتشر می‌کند که برای قرار گرفتن در فهرست پژوهشگران برتر، تمامی فعالیت‌های علمی 10 ساله اخیر در سطح بین‌المللی از جمله تعداد مقالات، تعداد استنادها، تعداد مقالات پراستناد، تعداد استناد به مقالات پراستناد مورد بررسی قرار گرفته و همچنین مسایلی نظیر؛ رعایت اصول اخلاقی در پژوهش، رعایت میزان خوداستنادی در حد قابل قبول و نیز مقالات بازپس‌ گیری شده در انتخاب یک پژوهشگر از این فهرست موثر هستند.
انتهای پیام/