حضرت زینب کبری(س) با شجاعت حیدری توانست حقیقت کربلا را تبیین کند
حضرت زینب(س) الگویی برای تمام زنان در طول تاریخ است زیرا او همچون کوهی استوا در مقابل مصائب و فرمانبرداری بصیر برای امام خویش و در عین حال، دارای لطافت مادرانه در بین اهل بیت امام بود.
خبرگزاری مهر-گروه دین و اندیشه- عصمت علی آبادی: امروز ۵ جمادی الاولی سالروز میلاد با سعادت عقیله بنی هاشم حضرت زینب کبری سلام الله علیها است.
زینب کبری (س) شخصیتی است که عقل در شناختش درمانده و قلم در نگارش شکوه و صلابتش شکسته است.
وی در شرایطی سخت، نمونهای بی بدیل از پرستاری را به تصویر کشید و الگویی ناب برای پرستاران گشت.
به حق، روز ولادت او که مظهر لطافت، رحمت، صبر و از خود گذشتگی است روز پرستار نامیده شده است.
حضرت زینب سلام الله علیها در ایفای این وظیفه خطیر به گونهای عمل کرد که مورد تأیید امام معصوم علیه السلام قرار گرفت.
حضرت زینب کبری الگویی برای تمام زنان، در طول تاریخ است زیرا او همچون کوهی استوار و شکیبا در مقابل مصائب و فرمانبرداری بصیر برای امام خویش و در عین حال، دارای لطافت مادرانه و خواهرانه در بین اهل بیت امام حسین (ع) بود.یکی از جنبههای شخصیتی حضرت زینب در کربلا، مدیریت در پرستاری او از اهل بیت امام حسین (ع) است.
ایشان نه به عنوان یک خواهر یا عمه بلکه همانند مادری مهربان و دلسوز، فرزندان امام حسین (ع) را بر خود مقدم میداشت و تا پای جان از آنها پرستاری میکرد.
به همین مناسبت با حجت الاسلام رضا غلامی قائم مقام بنیاد هدایت به گفتگو نشستیم که در ادامه حاصل آن را میخوانید:
گو با حجت الاسلام رضا غلامی قائم مقام بنیاد هدایت در گفتبا خبرنگار مهر ، با استناد به آیات الهی اظهار داشت: قرآن کریم یک الگو و سرمشق را برای انسانها معرفی میکند و آن هم حضرت آسیه همسر فرعون است، ایشان از طاغوت زمان خویش فرعون که ادعای خدایی داشت بیزاری تبری جست بر همین اساس قرآن کریم آن بانوی عظیم شأن الگو برای مؤمنان معرفی میکند.