تجلیل از "سرشناسان بهشت" در آستان حضرت عبدالعظیم (ع)
آیین تجلیل از قاریان و حافظان کل قرآن مرکز آموزش قرآن کریم آستان مقدس حضرت عبدالعظیم (ع) با عنوان «سرشناسان بهشت» در این بارگاه ملکوتی برگزار شد.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از ری، هجدهمین آیین تجلیل از حافظان و قاریان اداره کل امور قرآنی حرم حضرت عبدالعظیم حسنی (ع) با عنوان «سرشناسان بهشت» با حضور حجتالاسلام والمسلمین سید علی قاضیعسکر، تولیت این آستان و حجتالاسلام والمسلمین شاهچراغی امام جمعه و دیگر مسئولین در تالار شیخ صدوق (ره) برگزار شد.
حجتالاسلام والمسلمین قاضیعسکر در این مراسم با قدردانی از زحمات مسئولین اداره کل امور قرآنی این آستان به جهت آموزش و تربیت هدفمند قاریان و حافظان قرآن بهویژه نوجوانان، اظهار داشت: امیدواریم که این حرکت ارزشمند در آینده با توجه و اهتمام بیشتری ادامه یابد و خداوند نیز این توفیق را به ما خادمان این آستان مقدس ارزانی دارد تا بتوانیم در جهت اعتلای هر چه بیشتر قرآن و فرهنگ قرآنی در جامعه اسلامی کوشا باشیم.
وی ادامه داد: واقعیت تلخ این است که با وجود همه تلاشها و فعالیتهایی که در زمینه قرآن از سوی نهادها و سازمانهای متولی صورت گرفته است، اما همچنان کمبودهایی وجود دارد و نتوانستهایم قرآن را که وحی الهی است و انسان را به حیات طیبه میرساند، آنگونه که بایسته و شایسته است در کشور و در امور فردی و اجتماعی پیادهسازی کنیم.
تولیت آستان مقدس حضرت عبدالعظیم حسنی (ع) تصریح کرد: قرآن امانت پیامبر اکرم (ص) است و ما باید آن را پاس داشته و امانتدار خوب این معجزه الهی باشیم؛ وظیفه همه ماست که به آموزههای آن عمل کنیم تا به این وسیله بتوانیم هم قرآن را به جایگاه واقعی آن رسانده و هم خود به سعادت دنیوی و اخروی برسیم.
رئیس مؤسسه علمی فرهنگی دارالحدیث تأکید کرد: در راستای پاسداشت و تکریم قرآن کریم باید قرآن را در تمامی شئون زندگی ساری و جاری نموده و هیچگاه نباید این تصور را داشته باشیم که قرآن تنها در برخی لحظات و موقعیتهای خاص زندگی ما کاربرد دارد و طبق فرمایش رسول اکرم (ص) باید هم قرآن را فراگرفت و به آن عمل کرد و هم در زمینه نشر و آموزش آن تلاشی درخور داشت.
قاضیعسکر افزود: مفسران مطرح جهان اسلام که آثار تفسیری آنها همچنان مورد استفاده بسیاری از محافل رسمی دینی و تبلیغی است، در مورد آنچه با استناد به قرآن به دست آوردهاند، این عقیده را دارند که این دستاورد آنها تنها مقداری از برداشتی بوده است که آنها از قرآن داشتهاند و اینگونه نیست که با یک یا دو تفسیر، همه آنچه در قرآن گفته شده است، بازگو شده باشد.
تولیت آستان مقدس حضرت عبدالعظیم (ع) تأکید کرد: تنها افراد طاهر و پاک مجاز به مس قرآن هستند و در روایت هست که هم در خوانش و هم در نگارش قرآن باید فرد طهارت ظاهری و باطنی داشته باشد.
قرآن به تعبیر خداوند ادبستان خداست؛ مکتوبی سراسر حکمت و دانش که هر کسی از این ادبستان به قدر ظرف وجودش برداشت دارد.
وی در پایان ضمن تشکر از متولیان برگزاری طرح ملی «من قرآن را دوست دارم» افزود: از زمان اجرای این طرح شواهد حاکی از آن است که مردم ارتباط خوبی با آن برقرار کرده و استقبال مردم به جهت برنامههای متنوع اجرای این طرح بسیار زیاد است و جای امیدواری است به این واسطه شاهد انس بیشتر مردم با قرآن و مفاهیم آن باشیم.
در بخش دیگری از این مراسم از خودآموز روخوانی و روانخوانی قرآن به زبان عربی در سایت اداره امور قرآنی توسط تولیت آستان مقدس حضرت عبدالعظیم (ع) رونمایی به عمل آمد و از چهار قاری و هفت حافظ کل قرآن کریم تجلیل شد.
لازم به ذکر است، گزارش معتز آقایی، مدیر کل امور قرآنی حرم مطهر از فعالیتهای این مرکز و همچنین طرح "من قرآن را دوست دارم"، تلاوت محمدحسن موحدی از قاریان ممتاز و بینالمللی، پخش کلیپ و اجرای گروه تواشیح و همخوانی بشارت به مناسبت ایام میلاد حضرت زینب (س) از جمله دیگر بخشهای این آیین بود.
انتهای پیام/