خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 17 آبان 1403
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

این مکمل‌ها به پیشگیری از سرطان کمک می‌کنند

مهر | سلامت و پزشکی | پنجشنبه، 17 آبان 1403 - 12:12
یک مطالعه جدید ادعا می کند که اسیدهای چرب امگا ۳ و امگا ۶ موجود در مکمل های روغن ماهی ممکن است به محافظت از افراد در برابر سرطان کمک کند.
چرب،سرطان،امگا،اسيدهاي،سطوح،محققان

به گزارش خبرنگار مهر به نقل از هلث دی نیوز، محققان دریافتند شرکت کنندگان در مطالعه با سطوح بالاتر امگا ۳ با میزان کمتر ابتلاء به سرطان روده بزرگ، معده، ریه و سایر سرطان‌های دستگاه گوارش روبرو بودند.
به همین ترتیب، سطوح بالای امگا ۶ منجر به کاهش نرخ ۱۴ سرطان مختلف از جمله مغز، ملانوم، مثانه و غیره شد.
«یوچن ژانگ»، محقق ارشد از دانشگاه جورجیا، گفت: «این یافته‌ها نشان می‌دهد که افراد عادی باید روی دریافت بیشتر این اسیدهای چرب در رژیم غذایی خود تمرکز کنند.»
این مطالعه مبتنی بر داده‌های بیش از ۲۵۳۰۰۰ شرکت کننده در پروژه تحقیقاتی بانک زیستی انگلستان بود.
به عنوان بخشی از این پروژه، شرکت کنندگان پرسشنامه‌های رژیم غذایی را پر کردند و سلامت آنها برای چندین دهه تحت نظر بود.
به گفته محققان، از این افراد، نزدیک به ۳۰۰۰۰ نفر به نوعی سرطان مبتلا شدند.
این اسیدهای چرب در ماهی‌های چرب، آجیل و روغن‌های آشپزی گیاهی وجود دارند، اما بسیاری از افراد برای اطمینان از دریافت کافی از مکمل‌های روغن ماهی به سراغ مکمل‌های روغن ماهی می‌روند.
با این حال، مزایای این اسیدهای چرب کلی نیست.
محققان خاطرنشان کردند که سطوح بالای امگا ۳ می‌تواند با خطر ابتلاء به سرطان پروستات مرتبط باشد.