خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 17 آبان 1403
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

حسینی بودن امروز ما مدیون جهاد لسانی حضرت زینب(س) است

تسنیم | استان‌ها | پنجشنبه، 17 آبان 1403 - 18:12
تولیت آستان مقدس مسجد جمکران، گفت: حضرت زینب(س) با خطبه ها و روشنگری هایشان جهاد بزرگی انجام دادند که آثارش تا امروز و تا آخر دنیا استوار خواهد ماند و امروز اگر ما و فرزندانمان «یا حسین» می گوییم مدیون جهاد با زبان حضرت زینب(س) هستیم.
جهاد،زبان،جمكران،زينب،آستان،كربلا،اكبر،مسجد،مقدس

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قم، حجت‌الاسلام والمسلمین سید علی اکبر اجاق‌نژاد امروز در جمع خادمان آستان مقدس مسجد جمکران با اشاره به اینکه جهاد در اسلام در زمره فروغ دین است، اظهار کرد: بخش اول جهاد، مقابله و‌ مقاتله با دشمنان خداست و اگر مسلمانی در جهاد فی سبیل الله کشته شود، شهید شده و در عالی‌ترین درجات بهشت نزد خدای متعال روزی داده خواهد شد.
وی با اشاره به اینکه بخش دوم جهاد؛ جهاد با زبان است، ابزار کرد: بزرگان دین فضیلت جهاد با زبان در جایی که حرام، خلاف شرع و ناعدالتی واقع شده و یا نیاز به رفع ابهام و دفاع از حریم الهی است را بالاتر از جهاد با دشمنان اسلام می‌دانند.
تولیت آستان مقدس مسجد جمکران با تاکید بر اینکه جهاد با زبان، اسلام را حفظ کرده، بیان کردند: امر به معروف اگر در جامعه تعطیل شود به تدریج فساد رواج پیدا می کند.
اجاق‌نژاد با اشاره به اینکه ما نتوانستیم پیام شهدای انقلاب اسلامی ایران را حفظ و به آیندگان منتقل کنیم، گفت: ولی حضرت زینب(س) توانست پیام شهدای کربلا را حفظ کند.
اگر خطبه ها و روشنگری های ایشان نبود؛ کربلا در کربلا دفن می‌شد.
وی ادامه دادند: حضرت زینب(س) با خطبه‌ها و روشنگری‌هایشان جهاد بزرگی انجام دادند که آثارش تا امروز و تا آخر دنیا استوار خواهد ماند و امروز اگر ما و فرزندانمان «یا حسین» می‌گوییم مدیون جهاد با زبان حضرت زینب(س) هستیم و به این علت فضیلت جهاد زبانی بالاتر است.
تولیت آستان مقدس مسجد جمکران در پایان با بیان اینکه بخش سوم جهاد، جهاد با نفس است، خاطرنشان کرد: اگر انسان در این جهاد سربلند شود، جهاد اول و دوم هم خواهد داشت، چرا که جهاد با نفس را جهاد اکبر تعبیر کردند.
جوانی که خود را از ابتلا به گناه منع می‌کند و به آن آلوده نمی‌شود جهاد اکبر کرده است و همه ما باید در این مسیر حرکت کنیم تا جامعه به سمت اصلاح کشیده شود.
انتهای پیام/