سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مقام پنتاگون: آمریکا باید با روسیه و چین گفتگو کند

تسنیم | بین‌الملل | پنجشنبه، 01 آذر 1403 - 13:52
یک مقام بلندپایه وزارت دفاع آمریکا با تاکید بر لزوم گفتگو با روسیه، چین و کره شمالی به منظور جلوگیری از درگیری هسته ای، گفت: در دوره انتقال قدرت در کاخ سفید، نیروهای بازدارندگی استراتژیک در حالت آماده باش قرار دارند.
استراتژيك،روسيه،ايالات،متحده،پنتاگون،بازدارندگي،تسليحات،چين، ...

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از خبرگزاری «نووستی»، دریادار توماس بیوکنن، نماینده فرماندهی استراتژیک پنتاگون، تأکید کرده است که دولت ایالات متحده باید برای جلوگیری از بروز درگیری هسته‌ای با روسیه، چین و کره شمالی به گفتگو بپردازد.
وی این اظهارات را در رویدادی در مرکز مطالعات استراتژیک و بین‌المللی (CSIS) در واشنگتن مطرح کرد.
این مقام وزارت دفاع گفت: «رویکرد کلی دولت ایالات متحده باید بر تعامل با رقبای ما و داشتن گفتگویی واقعی و ملموس متمرکز باشد و چنین مذاکراتی نباید تحت تاثیر شرایط بین‌المللی متوقف شوند.»
پیش‌تر، دیمیتری پسکوف، سخنگوی کرملین، یادآور شده بود که روسیه برای عادی‌سازی روابط با ایالات متحده آمادگی دارد، البته این امر نیازمند اقدامات متقابل از سوی واشنگتن است.
همچنین، در اواسط نوامبر، شی جین‌پینگ، رئیس جمهور چین در دیدار با جو بایدن، آمادگی پکن برای همکاری با دولت دونالد ترامپ را اعلام کرده و افزود که روابط چین و آمریکا در سال‌های اخیر با فراز و نشیب‌هایی همراه بوده، اما در مجموع به پایداری رسیده است.
پنتاگون: نیروهای بازدارندگی استراتژیک آمریکا در وضعیت آماده‌باش هستند
توماس بیوکنن در سخنرانی خود اعلام کرد که نیروهای بازدارندگی استراتژیک ایالات متحده در دوره انتقال قدرت در کاخ سفید در حالت آماده‌باش قرار خواهند داشت.
وی توضیح داد: «نیروها در شرایط کنونی نیز آماده‌ اجرای دستورات هسند.
زیردریایی‌ها، موشک‌های بالستیک قاره‌پیما، بمب‌افکن‌ها و نیروهای هسته‌ای برای همکاری با رئیس‌جمهور منتخب، دونالد ترامپ، و مقامات جدید در وزارت دفاع آماده هستند.»
هشدار پنتاگون درباره احتمال تبادل حملات هسته‌ای با حفظ ذخایر تسلیحاتی
این مقام فرماندهی استراتژیک پنتاگون همچنین یادآور شد که ایالات متحده ممکن است به نوعی تبادل ضربات هسته‌ای بپردازد که در آن ذخایر استراتژیک خود را برای ادامه رهبری در عرصه جهانی حفظ کند.
در این خصوص بیوکنن گفت: «ما باید ظرفیت‌های ذخیره تسلیحاتی خود را داشته باشیم.
شما نمی‌توانید تمام منابع خود را صرف پیروزی کنید، درست است؟
زیرا در این صورت دیگر چیزی برای بازدارندگی رقیب نخواهید داشت.»
چند روز قبل، ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهور روسیه، دکترین هسته‌ای جدید این کشور را مورد تأیید قرار داد.
بر اساس سند جدید، استفاده از تسلیحات هسته‌ای توسط روسیه در پاسخ به استفاده از سلاح‌های هسته‌ای یا دیگر تسلیحات کشتار جمعی علیه روسیه و متحدانش، مجاز است.
همچنین، در صورتی که حمله‌ای علیه روسیه یا بلاروس تمامیت ارضی آن‌ها را تهدید کند، مسکو می‌تواند از تسلیحات هسته‌ای استفاده کند.
انتهای پیام/