خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 07 آذر 1403
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

از سیرک ترامپ با سابقه‌دارها تا اشتباه محاسباتی آمریکا در سوریه

مهر | بین‌الملل | شنبه، 03 آذر 1403 - 13:40
نامزدهای جنجالی معرف شده از سوی رئیس جمهور جدید آمریکا برای پست‌های حساس این کشور و اشتباه محاسباتی آمریکا در سوریه از محورهای مورد توجه روزنامه‌های مطرح جهان عرب است.
سوريه،رژيم،روزنامه،آمريكا،صهيونيستي،نوشت،دست،كشور،عربي،حكم،ح ...

خبرگزاری مهر، گروه بین الملل: رئیس جمهور جدید آمریکا که به ایجاد حاشیه و جنجال معروف است و این نکته را طی دوره نخست ریاست جمهوری اش ثابت کرده این بار نیز هنوز زمام امور را در آمریکا به دست نگرفته با معرفی چهره‌های مسأله دار جنجال به پا کرده است.
روزنامه القدس العربی در گزارشی با تیتر «سیرک ترامپ و رژیم‌های عربی» نوشت: ترامپ خود را ملزم می بیند که هیچ کسی را جز افراد متعصب، تندرو و سابقه دار، متجاوزین و قاچاقچیان انسان برای به دست گرفتن پست‌های مهم کابینه خود نامزد نکند.
آنها هیچ تخصصی در رابطه با پست‌های پیشنهادی ندارند.
ملت‌های عربی و حقوق بشر هیچ اهمیتی برای ترامپ ندارند و مقیاس واقعی برای تعیین صلاحیت او میزان موفقیتش در راستای باقی ماندن در قدرت و فایده رساندن به آمریکا است.
اگر مقامات آمریکایی تلاش می‌کردند با نوعی از ریاکاری خود را حامی حقوق بشر و در حدی، حقوق فلسطینی‌ها نشان دهند اما ترامپ به هیچ وجه در این مسیر حرکت نمی‌کند.
او تنها یک هدف دارد؛ پاک کردن مسأله فلسطین و رژیم‌های عربی نیز همین را می‌خواهند.
روزنامه رأی الیوم نوشت: آمریکا در حالی از مبارزه با تروریسم دم می‌زند که خود اقدام به اشغال بخش‌هایی از خاک سوریه کرده و نظامیان خود را در این کشور مستقر کرده تا به حمایت از گروهک‌های تروریستی ادامه دهد.
حمایت‌های تمام قد این کشور از رژیم صهیونیستی که یک رژیم تروریست است نشان می‌دهد آمریکا به مثابه ریه تنفس برای عناصر تروریست محسوب می‌شود.
ترامپ نیز بر اساس همین خط مشی عمل می‌کند و با کمک برخی رژیم‌ها از جمله تل آویو، گروهک‌های تروریستی و نظام‌های عربی می کوشد به منافع خود در سوریه دست پیدا کند.
ما شاهد احیای مجدد مقاومت مردمی در سوریه و هدف قرار گرفتن مواضع اشغالگران آمریکایی در شمال شرق الحسکه هستیم و پیش بینی می‌کنیم که این کشور از سوریه عقب نشینی کند.
آمریکا در سوریه دچار اشتباه محاسباتی شده است؛ از یک سو نمی‌تواند جلوی آزادسازی مناطق تحت کنترل تروریست‌ها توسط ارتش سوریه را بگیرد و می‌داند این مسأله برایش گران تمام می‌شود و از سوی دیگر خروج از سوریه یک شکست بزرگ دیگر برای این کشور رقم می‌زند.
روزنامه سوری الثوره گزارش داد: حوادثی که ارتش رژیم صهیونیستی از آنها با عنوان حوادث سخت یاد می‌کند پی در پی در میادین نبرد در غزه و لبنان رخ می‌دهد به طوری که روز گذشته در جریان کمین نیروهای قسام و از فاصله صفر دست کم ۱۵ نظامی صهیونیست به یکباره به هلاکت رسیدند.
ممکن است این مسافت‌های صفر تبدیل به مسافت‌های زیر صفر و نزدیک تر از رگ گردن شود.
بی شک ارتش رژیم صهیونیستی در حال دادن هزینه‌های سنگین در میادین نبرد بوده و هر روز شاهد افزایش آمار تلفات در میان صفوف نظامیان و انهدام جنگ افزارهای بیشتر به دست نیروهای مقاومت است.
روزنامه المراقب العراقی به نقل از ملاذ مقداد تحلیلگر امور سیاسی نوشت: صدور حکم جلب نتانیاهو و گالانت توسط دیوان کیفری بین المللی یک واقعه تاریخی به شمار می‌رود.
ما برای نخستین بار در برابر یک روایت جهانی قرار داریم که رژیم صهیونیستی را جنایتکار و قاتل می‌داند و مقامات آن را تحت پیگرد قرار می‌دهد.
این یک پیروزی واقعی در نتیجه بیداری افکار عمومی در جهان است.
این حکم می‌تواند در حق تمام فرماندهان و نظامیان صهیونیست که به کشتار کودکان و تخریب خانه‌ها افتخار می‌کنند صادر شود.
روزنامه یمنی المسیره در خصوص سالروز تکریم شهدا در این کشور نوشت: جهاد بهترین توشه برای انسان است که در نهایت اگر به شهادت ختم شود خیر دنیا و آخرت را با خود به همراه دارد.
شهادت در واقع زندگی و عزت و رستگاری بزرگ است.
این مفهوم در خود معنای پیروزی دارد.
کسانی که در راه خدا مجاهدت کرده و به یاری مظلومان در برابر ظالمان می‌شتابند مانند سردار قاسم سلیمانی، اسماعیل هنیه، سید حسن نصرالله و دیگر شهدا که جان خود را در راه آزادی فلسطین فدا کردند به فیض شهادت نائل می‌شوند.
روزنامه العربی الجدید در خصوص حکم صادره علیه نتانیاهو نوشت: آیا می‌توان باور کرد که عدالت در حق رژیم صهیونیستی بعد از گذشت هفت دهه اعمال می‌شود؟
با صدور این حکم بارقه امیدی برای احقاق حقوق فلسطینی‌ها در غزه و کرانه باختری به وجود آمده است چرا که تحقق عدالت به قضاوتی شفاف و جسورانه نیاز دارد.
سستی سیستم قضائی بین المللی در این خصوص باعث شد میلیون‌ها نفر در سراسر جهان به خیابان‌ها آمده و علیه نسل کشی در غزه طی بیش از یک سال گذشته فریاد بزنند.