سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

پرده‌برداری از فهرست شرکت‌های حامی رژیم صهیونیستی در انگلیس

باشگاه خبرنگاران | بین‌الملل | شنبه، 03 آذر 1403 - 18:00
چندین گروه طرفدار فلسطین در انگلیس فهرستی از شرکت‌های حامی رژیم صهیونیستی را جمع‌آوری کرده‌اند که به روند انزوای این شرکت‌ها کمک می‌کند.
شركت،فهرست،فلسطين،اسرائيل،نظامي،حمايت،ميدل،ايست،آي،نحوي

باشگاه خبرنگاران جوان؛ زهرا نجفی - جمعی از اتحادیه‌ها و سازمان‌ها در انگلیس پایگاه داده‌ای جمع‌آوری کرده‌اند که مجموعه شرکت‌هایی که در جنگ غزه به نحوی با رژیم صهیونیستی شریک هستند را نشان می‌دهد.
به گزارش میدل ایست آی، این فهرست شامل بیش از ۴۰۰ شرکت بوده و به عنوان «ابزاری برای مقاومت در برابر اشغال و نسل‌کشی فلسطینیان» توصیف شده است.
در میان شرکت‌هایی که در این فهرست قرار دارند می‌توان به بانک سرمایه گذاری «بارکلیز» شرکت تجارت الکترونیکی «آمازون» شرکت نرم‌افزاری «مایکروسافت» و شرکت اجاره مکان‌های اقامتی «ایر بی‌ان‌بی» اشاره کرد.
به گفته افراد و گروه‌هایی که این فهرست را تهیه کرده‌اند، همدستی با اسرائیل انواع مختلفی دارد و هرگونه حمایت مالی، نظامی، دیپلماتیک، فرهنگی، تجاری یا اجتماعی با این رژیم می‌تواند سبب شود شرکت مذکور وارد این فهرست شود.
جیمز اشنایدر، مدیر ارتباطات بین‌الملل شرکت اصلی تهیه کننده این فهرست می‌گوید: «طبقه سیاسی-رسانه‌ای غرب، نسل‌کشی در فلسطین را تسلیح کرده و از آن حمایت می‌کند.
این افراد اسرائیل را به چالش نمی‌کشند بنابراین ما باید خودمان در هر کجا که هستیم برای مقابله با جنایاتی که علیه مردم فلسطین رخ می‌دهد، اقدام کنیم».
او در ادامه گفت برخی از افراد ممکن است برای شرکت‌هایی که در این فهرست قرار گرفته‌اند کار کنند، بدون اینکه آگاه باشند شرکت آنان به نحوی از اسرائیل حمایت می‌کند؛ بنابراین از این شاخص می‌تواند به عنوان راهی برای ارتباط با سایر کارکنان حامی فلسطین استفاده کرد.
شایان ذکر است که جنبش‌هایی از این دست فقط در انگلیس نیست و تا کنون در کشور‌های متعدد از جمله ایتالیا، نامیبیا، بلژیک، هند، ژاپن و اسپانیا مشاهده شده است.
در این کشور‌ها کارگران بخش حمل و نقل از رسیدگی به محموله‌های نظامی که به تل‌آویو می‌رفتند، خودداری کردند.
در کشور ژاپن، فشار اتحادیه‌ها و معترضان غول تجاری «ایتوچو» را مجبور کرد که همکاری خود را با بزرگ‌ترین شرکت نظامی خصوصی صهیونیستی به نام «البیت سیستمز» پایان دهد.
منبع:میدل ایست آی