سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

بهره‌گیری از فناوری نوین در تولید و اشتغال تحول آفرین است

مهر | استان‌ها | شنبه، 03 آذر 1403 - 20:41
کرمانشاه- استاندار کرمانشاه گفت: پروژه بسیار پیشرفته باغ سایبان خسروی نشان داد که با بهره‌گیری از فناوری نوین می‌توان در تولید و اشتغال استان یک تحول ایجاد کرد.
كرمانشاه،استان،تصفيه،باغ،بهره،آب،ادامه،كارآفرينان،فاز،خانه،توليد

به گزارش خبرنگار مهر، محمدطیب صحرایی بعد از ظهر شنبه در آئین بهره برداری از فاز اول بزرگترین طرح باغ سایبان کشور که با حضور معاون اقتصادی و جمعی از مدیران و سرمایه گذار مجموعه برگزار شد؛ اظهار کرد: این طرح یک مجموعه بسیار خوب و امیدآفرین است و یک نمونه بسیار موفق از همگرایی و هم افزایی میان نهادهای اداری مرتبط و کارآفرینان استان محسوب می‌شود.
وی افزود: این باغ در یک فضای ۴۰ هکتاری احداث شده که در فاز اول ۲۰ هکتار به بهره برداری رسید و به زودی فاز دوم آن به بهره برداری می‌رسد.
استاندار کرمانشاه در ادامه به ویژگی‌های این باغ مدرن پرداخت و گفت: این باغ با بهره گیری از یک فناوری بسیار پیشرفته احداث شده و دارای مزیت‌های ممتازی مانند آب بری کم، تولید زیاد و با بسیار باکیفیت و صادرات محور است.
وی ادامه داد: باغداری و کشاورزی از جمله مزیت‌های بسیار خوب استان کرمانشاه است و خوشحال هستیم که یک کارآفرین با بهره‌گیری از فناوری‌های بسیار پیشرفته به تولید کار آفرینی پرداخته است و امیدوارم این پروژه یک الگوی موفق برای سایر کارآفرینان در این عرصه باشد.
صحرایی در ادامه به ظرفیت‌ها و فرصت‌های بسیار خوب استان در حوزه کشاورزی اشاره کرد و گفت: در بازدیدی که چندی پیش از منطقه ریجاب و زرده دالاهو داشتیم شاهد باغات زیتون پربار و پربرکتی بودیم که جلوه بسیار خوبی به آن منطقه داده است.
وی گفت: در حوزه زعفران امسال به تولید ۶ تن در سال می رسیم و امیدوارم با سرمایه گذاری کارآفرینان کرمانشاهی، روزی زعفران بسیار با کیفیت این منطقه در قالب برندهای همین استان به بازار مصرف، عرضه شود.
استاندار کرمانشاه در ادامه پروژه تصفیه خانه شهر کرمانشاه را یکی از مهمترین پروژه‌های استان دانست و گفت: سالانه حدود ۷۵ میلیون متر مکعب فاضلاب در شهر کرمانشاه ایجاد می‌شود که در صورت تصفیه مناسب می‌تواند آب مورد نیاز صنایع بزرگ و آب بر شرق کرمانشاه را تأمین کند و آنها را از آب زیرزمینی بی نیاز کند و به احیای رودخانه قره سو به عنوان یک ظرفیت گردشگری کمک کند.
وی افزود: برای تکمیل تصفیه خانه کرمانشاه حدود ۳۰۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز است که هفته قبل ۱۸۰ میلیارد تومان از این میزان، تأمین اعتبار شد و تا پایان سال بخش تأسیسات تصفیه خانه تکمیل می‌شود.