سبک زندگی آینده با هوش مصنوعی چطور میتواند باشد؟
یک متخصص هوش مصنوعی گفت: ۹۰ درصد بچههایی که به دنیا میآیند، مشاغلی خواهند داشت که تاکنون پدر و مادرها اسم آنها را نشنیدهاند.
باشگاه خبرنگاران جوان؛ شیوا خیری - پوریا حداد، متخصص هوش مصنوعی در برنامه باشگاه دانشمندان جوان رادیو جوان گفت: ترسی که الان از هوش مصنوعی وجود دارد، در زمان تولید ماشینهای بخار، آمدن برق، کامپیوتر و موبایل هم وجود داشت؛ اما افراد متوجه شدند که زندگی بهتر شده است.
حداد اظهار کرد: ۹۰ درصد بچههایی که الان به دنیا میآیند، مشاغلی خواهند داشت که تاکنون پدر و مادرها اسم آنها را نشنیدهاند و یا هنوز به وجود نیامدهاند.
الان شغل برخی مدیریت شبکه اجتماعی یا هوش مصنوعی است که در گذشته وجود نداشته است.
همچنین ممکن است در آینده این که از ۸ صبح تا بعدازظهر سر کار برویم، دیگر ارزش زیادی نداشته باشد.
تصور کنید در آینده رسیورهای ماهواره استارلینک در مغز انسانها گذاشته شوند و اگر در مغز انسانها تراشههایی گذاشته شوند با پردازش دادهها میتوانند به انسان القا کنند که چه انتخابهایی داشته باشد؛ کاری که الان توسط رسانهها به سختی انجام میشود با این تراشه میتوان به راحتی انجام داد.
وی ادامه داد: صحبتهایی که در سازمان ملل درباره مسائل اخلاقی، اراده انسان و ...
مطرح میشوند، خوب و قشنگ هستند؛ اما همین الان اگر درباره موضوعی صحبت کنید بعد از آن اولین چیزی که در شبکههای اجتماعی خواهید دید، مطلبی درباره همان موضوع خواهد بود.
هوش مصنوعی زندگی انسان را متحول میکند.
به سمتی حرکت میکنیم که شاید انسانها عمری حدود ۳۰۰ الی ۴۰۰ سال داشته باشند.
علاوه بر این کشف داروها و درمان بیماریها توسط هوش مصنوعی خیلی با سرعت انجام میشود.
این متخصص هوش مصنوعی گفت: به آینده خیلی خوشبین هستم و معتقدم انسانها به سمت یک زندگی بهتر حرکت میکنند.
البته ترسی که الان از هوش مصنوعی وجود دارد، در زمان تولید ماشینهای بخار، آمدن برق، کامپیوتر و موبایل هم وجود داشت؛ اما متوجه شدند زندگی بهتر شده است.
در گذشته برای به دست آوردن یک کتاب و افزایش دانش باید سفرهای طولانی میرفتیم؛ اما اکنون حتی دیگر نیاز نیست در گوگل جستوجو کنیم، بلکه با استفاده از یک چتبات میتوانیم مطالب مورد نیاز خود را به دست بیاوریم.
پوریا حداد تصریح کرد: سالها بود که نمیتوانستیم تاخوردگی پروتئینها را تشخیص بدهیم و به همین دلیل راهی برای درمان برخی بیماریها نداشتیم؛ اما الان مدلهای زبانی آمدهاند که شما میگویید من یک پروتئینی برای درمان این بیماری میخواهم، هوش مصنوعی بر اساس دانشی که از قبل دارد پروتئین را طراحی میکند و شما میتوانید در آزمایشگاه از آن استفاده کنید.
متاسفانه ما یکی از آخرین کشورهایی هستیم که در حوزه هوش مصنوعی وارد شدهایم.
امارات و عربستان بیشترین میزان سرمایهگذاری را در این بخش انجام دادهاند؛ اما به دلیل این که این علم و تکنولوژی جدید است، خیلی عقب نیستیم.
ضمن این که سازمان ملی هوش مصنوعی هم تاسیس شده است و امیدواریم در این سازمان اتفاقهای خوبی رخ دهند.