بهرهمندی از ظرفیت نسل جدید در مدیریت شهری تهران
شهردار منطقه ۱۴ تهران بر اولویت و توجه مدیریت شهری برای بهره مندی از ظرفیت نسل جدید و ایدههای نو و خلاقانه جهت آبادانی و رونق مدارس و محلات تاکید کرد.
به گزارش خبرگزاری مهر، توسعه و آبادانی محلات منطقه ۱۴ تهران و اجرای برنامههای اثربخش جهت ارتقای فرهنگ شهروندی با بهرهگیری از ایدههای خلاقانه نوجوانان در نشست دبیران کانون نوجوانان محلات دارالمومنین تهران با مدیران ارشد شهری این منطقه برنامهریزی شد.
امیر شهرابی شهردار منطقه ۱۴ تهران طی نشست ویژه دبیران کانون نوجوانان محلات که با نگاه ویژه آموزشهای شهروندی و حضور نوجوانان در فعالیتهای شهری، فرهنگی و اجتماعی برگزار شد، بر اولویت و توجه مدیریت شهری منطقه برای بهره مندی از ظرفیت نسل جدید و ایدههای نو و خلاقانه جهت آبادانی و رونق مدارس و محلات این بخش از پایتخت و اجرای برنامههای اثربخش تاکید کرد.
شهرابی در جمع نوجوانان محلات ۲۱ گانه منطقه با بیان اینکه شما نماینده بیش از ۴۰ هزار دانش آموز منطقه هستید، یادآور شد: فعالیت شما به عنوان سفیران نوجوان تأثیر مثبت و اثربخشی در ارتقای مشارکت اجتماعی، فرهنگ شهروندی و کیفیت اداره امور شهری دارد.
وی با بیان اینکه حدود ۲۵۰۰ نوجوان به عنوان دبیر و اعضای کانون نوجوانان منطقه فعالیت دارند و بسترها و زمینههای برای مشارکت نوجوان در عرصههای مختلف شهری فراهم شده است، ابراز امیدواری کرد: نوجوانان با حضور پر رنگ خود میتوانند نقش آفرینی مؤثری در اجرای طرحهای مورد نیاز محلات همچنین اجرای برنامههای آموزش محور و اجتماعی و فرهنگی داشته باشند.
امیری مدیرکل آموزشهای شهروندی نیز در این نشست با بیان اینکه نوجوانی سرآغاز حرکت به سمت یک جهش طولانی برای بستر زندگی است، گفت: تشکیل کانون نوجوانان بدون تردید میتواند تغییر و تحولی مثبت در مدیریت شهری و همه عرصههای اجتماعی ایجاد کند.
وی با اشاره به اهمیت فعالیت و مشارکت نوجوانان در اجرای برنامههای اثر بخش و مورد نیاز نسل جوان و خانوادهها افزود: بدون تردید ظرفیت و انگیزه نوجوانان در کنار زیرساختها میتواند اتفاقی خوب را برای شهر و محل زندگی رقم بزند، از طرفی ارتقای فرهنگ شهروندی و اجرای برنامههای مورد نیاز خانوادهها بر مبنای نگرش و سلیقه نوجوانان بسیار حائز اهمیت و اثربخش است.
وی در ادامه با اشاره به آغاز دور جدید طرح من شهردارم بر اهمیت مشارکت نوجوانان با محوریت مدارس و مسجد و جذب افراد در کیفیتر شدن برنامهها و اداره امور شهر و نونوارترشدن محلات تاکید کرد.
امیری با مثبت برشمردن فعالیتهایی چون طرح شهر آرمانی، برپایی پاتوقهای اخلاق، برگزاری کلاسهای قرآنی، اجرای تورهای سیاحتی و زیارتی تا فعالیت کانونهای محلی ابراز امیدواری کرد: با ارائه ایدههای خلاقانه و با حرکت و پویش نوجوانان در همه عرصهها شاهد ارتقای فرهنگ شهروندی و کارهای بزرگی در حوزههای مختلف مدیریت شهری برای شهروندان در سال پیش رو باشیم.
شهردار منطقه نیز در پایان با ابراز خرسندی از اینکه با تشکیل و مشارکت کانون نوجوانان، فرصتی برای حضور اجتماعی و فرهنگی نوجوانان در این منطقه فراهم شده است، بر برنامهریزی منطقه برای استفاده از ظرفیتها ی نوجوانان و نخبگان برای اجرای برنامههای کیفی در حوزه اجتماعی و فرهنگی همچنین مدیریت شهر در سال آینده تاکید کرد.
گفتنی است؛ دبیران کانون نوجوانان منطقه در این نشست ایدهها و پیشنهادات خود را با مدیران شهری به اشتراک گذاشتند.