خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 04 آذر 1403
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

معلم‌های مقطع ابتدایی باید در امر آموزش قرآن توانمند شوند - تسنیم

تسنیم | استان‌ها | یکشنبه، 04 آذر 1403 - 16:12
معاون فرهنگی حرم حضرت معصومه(س) با بیان اینکه یادگیری قرآن در مقاطع مختلف تحصیلی آموزش وپرورش کسب حداقل های سواد قرآنی است، گفت: معلمان مقطع ابتدایی باید در امر آموزش قرآن توانمند و تقویت شوند و طبق قوانین آموزش وپرورش به دانش آموزان تعلیم بدهند.
قرآني،قم،قرآن،استان،كريم،مسابقات،آموزش،ادارات،مديركل،توانمندسازي

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قم، نشست شورای توسعه فرهنگ قرآنی استان قم با حضور آیت‌الله سعیدی امام جمعه قم و جمعی از مدیران‌کل ادارات استان در حرم بانوی کرامت برگزار شد.
در ابتدای این دیدار حجت‌الاسلام اسکندری؛ مدیرکل اوقاف استان قم ضمن اشاره به برگزاری مسابقات قرآن کریم، گفت: بیش از 30 هزار نفر برای شرکت در این مسابقات ثبت‌نام کرده‌اند و نیازمند هم‌افزایی و همدلی بیشتر ادارات و ارگان‌ها برای برپایی هر چه‌بهتر این مسابقات هستیم.
وی افزود: مسابقات قران امسال در حوزه حفظ و تلاوت قرآن کریم با حضور قاریان ممتاز برگزار خواهد شد و در حوزه مفاهیم نیز شاهد فعالیت‌های بیشتری خواهیم بود.
علیرضا رحیمی؛ مدیرکل آموزش‌وپرورش استان قم در ادامه این نشست گفت: آموزش قرآن کریم در تمام پایه‌های تحصیلی از اول ابتدایی تا مقطع دیپلم در مدارس وجود دارد و طرح توانمندسازی مربیان و احصاء نیازمندی‌های دانش‌آموزان در دستور کار قرار دارد.
همچنین حجت‌الاسلام شعبان‌زاده؛ مدیرکل سازمان تبلیغات اسلامی استان قم نیز با اشاره به تقویت آموزش‌های قرآنی در سطح ادارات گفت: الزام آموزش‌های قرآنی در نهادهای دولتی و مردمی باید به‌صورت مستمر انجام شود.
سپس حجت‌الاسلام سید اسماعیل حسینی‌مقدم؛ معاون اجتماعی فرهنگی و زیارت استانداری قم نیز در رابطه با فعالیت های قرآنی اظهار داشت: توجه جدی به کیفیت فعالیت‌های قرآنی ضروری است و تعیین سازوکار توانمندسازی مربیان قرآنی بسیار اهمیت دارد.
حجت‌الاسلام سید احمد مشرف؛ معاون فرهنگی حرم حضرت معصومه(س) نیز در این نشست گفت: معلمان مقطع ابتدایی باید در امر آموزش قرآن کریم توانمند و تقویت شوند و طبق برنامه‌ریزی‌هایی که در آموزش‌وپرورش انجام شده است به دانش‌آموزان قرآن تعلیم بدهند.
وی افزود: در حقیقت یادگیری قرآن در مقاطع مختلف تحصیلی آموزش و پرورش کسب حداقل‌های سواد قرآنی است و افرادی که به دنبال مهارت‌های قرآنی به‌صورت تخصصی هستند باید به مؤسسات و دارالقرآن‌های خاص مراجعه کنند به همین خاطر باید زمینه آموزش تکمیلی و تخصصی برای دانش‌آموزان فراهم شود.
انتهای پیام/