شناسایی و ارزیابی قضات مستعد برای سمتهای مدیریتی تراز اول - تسنیم
رئیس کل دادگستری استان مرکزی گفت: نقاط قوت و ضعف عملکرد هر قاضی شناسایی شود و قضات مستعد برای ارتقای شغلی و قرار گرفتن در سمت های مدیریتی تراز اول ارزیابی و مشخص شوند.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از اراک، حجت الاسلام سعید جزائی عصر امروز در نشست با قضات استان مرکزی با اشاره به ضرورت نظارت بر کیفیت رسیدگی بر پروندههای قضایی، گفت: فلسفه حضور قضات بر مسند قضا و علت رجوع مردم به عدلیه، دست یافتن به احکامی عادلانه، منصفانه و بر مبنای قوانین و مقررات است و بر همین اساس یک رأی، خلاصهای از مجموع عملکرد دستگاه قضا محسوب میشود.
وی افزود: در این راستا دادسرای انتظامی قضات با کمک نمایندگان این دادسرا در واحدهای نظارت و ارزشیابی قضات در استانها با بررسی عملکرد قضایی قضات، به صورت سالانه نسبت به صدور کارنامه قضایی اقدام و در آن عملکرد هر قاضی براساس شاخصهای رفتاری و کاری، ارزیابی حرفهای و علمی میشود که با صدور این کارنامه، نقاط قوت و ضعف عملکرد هر قاضی شناسایی و قضات مستعد برای ارتقای شغلی و قرار گرفتن در سمتهای مدیریتی تراز اول ارزیابی و مشخص میشوند.
رئیس کل دادگستری استان مرکزی بیان کرد: تاکنون برای تعداد 182 قاضی در استان مرکزی کارنامه قضایی صادر شده که از این تعداد، 8 قاضی امتیاز عالی، 49 قاضی امتیاز خیلی خوب و 125 قاضی امتیاز خوب را کسب کردند که این آمار شامل 72 درصد قضات استان مرکزی میشود.
جزائی تصریح کرد: انسانها همه دارای روح عدالت خواهی هستند و در پرورش این روحیه، آرای قضات سهم بالایی دارد، امروز رأی مستند، مستدل و متقن در پرورش این روح در جامعه موثر است و بدون شک اعتبار عدلیه و قاضی مستند به رأی و حکمی است که صادر میشود.
وی خاطرنشان کرد: عملکرد دستگاه قضا که سبب فصل خصومت، احقاق حق، اجرای قانون و عدالت میشود در آراء و احکام صادره از سوی قضات خلاصه میشود، وجود قضات شجاع، قاطع، عالم، ظلم ستیز و آگاه، از افتخارات و درخششهای حوزه قضایی استان مرکزی است که در عین پاکدستی و وقت گذاری فراوان به انجام وظایف قانونی خود مشغول هستند.
انتهای پیام/711/