کمک بیمنت جهادگران به آموزشوپرورش برای ارتقای عدالت آموزشی - تسنیم
بسیجیان کهگیلویه و بویراحمد بی مزد و منت برای برقراری عدالت آموزشی به کمک آموزش و پرورش آمده اند تا دانش آموزان مناطق کمتر برخوردار از کیفیت آموزش محروم نمانند.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از یاسوج، در سالهای اخیر بسیجیان سبک و مدل جدیدی از زندگی بدون مزد و منت را در ویترین زیبای انقلاب اسلامی به نمایش گذاشتهاند و هر کجایی که نیاز بوده در کمترین زمان ممکن ورود کردهاند تا بلکه ایران عزیز از مشکلات به سلامت عبور کرده و قلعه عزت و افتخار نزدیکتر شود.
مسئول سازمان بسیج فرهنگیان استان کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به اینکه بسیج زمانی در دفاع مقدس در صف اول بود و الان هم در سنگرهای مختلف و اقشار مختلف برای کمک به انقلاب و اسلام سازماندهی شدند، گفت: دانشگاه و حوزه علمیه داریم اما ریشه، پایه و اساس جامعه مدارس بوده که مدرسه ها باید حفظ شوند.
سرهنگ جاماسب بهمنیار اظهار کرد: امروز دشمن همه هجمه ها را به سمت جوانان و نوجوانان در دل مدارس آورده که ضروری بوده در این شرایط همه نهادها و مردم دولت و وزارت آموزش و پرورش به عنوان نهاد تعلیم و تربیت و کارخانه انسانساز را کمک کنیم و مناطق دورافتاده و حاشیهنشین را در راستای عدالت آموزشی ویژه ببینیم.
وی با تاکید بر اینکه بسیج سلاح و صلاح، شور و شعور، جهاد، مهربانی و صلابت را در هم آمیخت، بیان کرد: 22 گروه جهادی را در حوزههای مختلف از جمله بهداشتی، عمرانی، مشاوره، عدالت آموزشی، خدماتی، کلاسهای تقویتی با هدف کمک به بنیه علمی دانش اموزان و ...
سازماندهی کردهایم.
بهمنیار با اشاره به فعالیت گرونههای جهادی در مناطق دور افتاده از جمله توگبری چرام خاطرنشان کرد: در هفته بسیج 25 عنوان برنامه با 95 ریزبرنامه را با کمک آموزش و پرورش در 13 منطقه با وجود 180 هزار دانش آموز و 15 هزار فرهنگی در دستور کار قرار دادیم.
وی با بیان اینکه در راستای عدالت آموزشی سعی بر این داریم که همه دانشآموزان از امکانات لازم در حد نسبی برخوردار باشند، بیان کرد: جاهایی بنا به هر دلیلی امکان ورود آموزش و پرورش به دلیل محدودیتهای اعتباری و نیروی انسانی وجود ندارد، بسیجیها ورود میکنند.
خانم عارف نیا، عضو گروه جهادی شهید محمدعلی نعمتینژاد میگوید: فعالیت در ارائه خدمات مشاورهای به دانش آموزان در سه مقطع تحصیلی در زمینه برنامه ریزی درسی، روشهای موثر درس خواندن، هدایت تحصیلی و انتخاب رشته کنکور سراسری به صورت حضوری و مجازی برای داشن آموزان بی بضاعت و کم برخوردار را انجام میدهیم.
وی در پاسخ به این سوال برای انجام این فعالیتها در شرایط عادی چقدر هزینه دریافت میکنید؟، تصریح کرد: در فعالیتهای جهادی با عشق به مردم ایران به صورت رایگان کار میکنم زیرا آینده ایران عزتمند و با اقتدار ایران را دوست دارم و با این کار حس خوبی دارم و شب راحت سر بر بالین میگذارم و میخوابم.
خانم مظفری از اعضای گروه جهادی شهید بهزاد حسنی نیز به تسنیم گفت: در حوزهها و پایگاههای مقاومت به صورت جهادی در زمینه تبیین مسائل 3 جلسه در هفته فعالیت داریم و این کار را با هدف زنده بودن امید در دل جوانان انجام میدهیم و این را برای خود افتخار میدانیم.
مسئول گروه جهادی شهید محمدعلی نعمتینژاد افزود: در راستای ارائه خدمات روانشناسی و مشاوره از روانشناسان عمومی، تربیتی، بالینی و اسلامی کمک میگیریم و به صورت خودجوش مرکز تخصصی داریم که در راستای پیشگیری از آسیب های اجتماعی از خزر تا خلیج فارس در فضای واقعی و مجازی با هدف کاهش آسیبهای اجتماعی و فراهم شدن زمینه رشد تحصیلی دانش آموزان تلاش میکنند.
سیدعلی عارفنیا با اشاره به تأثیر فضای مجازی بر زندگی خانوادهها خاصه جوانان و نوجوانان خاطرنشان کرد: برای سالمسازی فضای مجازی نیاز خود تنظیمی و همچنین ارتقا، افزایش و مدیریت سواد رسانهای وجود دارد که این گروه جهادی در این زمینه نیز به صورت مستمر برنامه و تولید محتوا دارد.
ایوب ارجمند کارشناس بسیج دانشآموزی اداره کل آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد هم دل پری از عدم مدیریت درست فضای مجازی داشت و گفت: برخی دانش آموزان تا ساعت 2 بعد از نصف شب در فضای مجازی حضور دارند که این به یک مسئله تبدیل شده و باید در این زمینه تدبیری کرد و برای استفاده بهینه جوانان تولید محتوای فاخر داشته باشیم.
وی با بیان اینکه با بسیج محلات در روستاها و مناطق حاشیه نشین همکاری و تعامل خوبی داریم، تصریح کرد: آسیبهای اجتماعی در روستاها رو به افزایش بوده و باید در این زمینه برنامهریزی مدونی توسط گروههای جهادی انجام شود و آموزش و پرورش آماده هرگونه همکاری است.
انتهای پیام/