خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 05 آذر 1403
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تربیت ۲۶۵۰ حافظ قرآن در زندان‌های فارس

مهر | استان‌ها | دوشنبه، 05 آذر 1403 - 11:58
فسا- مدیرکل زندان‌های فارس گفت: در راستای فعالیت‌های حفظ، ترتیل، قرائت، تفسیر در زندان های استان، بیش از ۲۶۵۰ نفر حافظ قرآن کریم در این زمینه تربیت شده‌ است.
تربيتي،قرآني،قرآن،فارس،زندانيان،زندان،رفتار،اصلاح،اصلاحي،ابر ...

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی اداره کل زندان‌های استان فارس، اسحاق ابراهیمی در حاشیه بازدید از زندان فسا گفت: آموزش مبانی تربیتی و اصلاح رفتار زندانیان با تأسی به آموزه‌های مذهبی به ویژه قرآنی از اولویت‌های اقدامات فرهنگی و تربیتی زندان‌های فارس است.
وی ادامه داد: هم‌اکنون اندرزگاه‌های قرآنی در چند زندان تابعه استان فارس به شکل تخصصی مجری طرح نگه‌داری و اصلاح رفتار توحید محور هستند.
ابراهیمی افزود: توجه به قرآن و تأثیرپذیری از آن در دین مبین اسلام به عنوان مهم‌ترین راه رستگاری شناخته می‌شود و این مهم در برنامه‌های اصلاحی و تربیتی نظام زندان‌بانی اسلامی نیز اولویت محسوب شده و در دستور کار اصلاح رفتار زندانیان به شمار می‌آید.
مدیرکل زندان‌های فارس از فعالیت بیش از ۱۰ هزار زندانی در امور قرآنی و آموزه‌های وابسته خبر داد و گفت: علاوه بر فعالیت‌های حفظ، ترتیل، قرائت، تفسیر که به‌صورت روزانه در زندان‌ها در جریان است، بیش از ۲۶۵۰ نفر حافظ اجزای قرآن کریم در تأمینی و تربیتی استان تربیت شده‌اند.
وی ادامه داد: بسیاری از زندانیان کم سواد و سایرین، تا پیش از ورود به زندان آشنایی بسیار کمی با قرآن داشتند؛ این افراد در زندان تحت پوشش آموزش‌های قرآنی قرار گرفتند و ضمن تبلور آثار اصلاحی و تربیتی در آنان، حافظ اجزا شریف قرآن کریم شده‌اند که این بخشی از دستاوردهای اصلاحی و تربیتی مجرمان با رویکردهای قرآن‌محوری است.
ابراهیمی افزود: زندانیان فعال عرصه قرآنی به ویژه حافظان اجزا قرآن و خصوصاً حافظین کل قرآن، از تأسیسات حقوقی و ارفاقات قضائی برخوردار می‌شوند.
مدیرکل زندان‌های فارس در پایان تصریح کرد: با برنامه‌ریزی لازم و استفاده از اساتید مجرب و همچنین با محوریت روحانیت شاغل در زندان‌ها، مبحث آموزش مهارت اساسی زندگی بر پایه دانش و آموزه‌های قرآنی در دستور کار قرار دارد که بازخورد آن در اصلاح رفتار مجرمان و همچنین کاهش عود مجدد بزه در افراد آزاد شده که تحت پوشش این طرح بوده‌اند و از خدمات مراقبت‌های بعد از خروج قرار گرفتند، نمود یافته که خود در پیشگیری‌های اجتماعی تأثیر بالایی داشته است.