لزوم ایفای نقش هیات امنا و موثرین محلهای در طرح «من شهردارم»
رئیس دبیرخانه راهبری مشارکتهای محلهای شهر تهران گفت: در طرح «من شهردارم» مستقیما نظرات شهروندان در مقیاس محله گردآوردی و بر اساس آن اقدام میشود.
به گزارش خبرگزاری مهر، دیدار رئیس دبیرخانه راهبری مشارکتهای محلهای شهر تهران با شهروندان و نمازگزاران مسجد صاحبالزمان (عج) در محله وحیدیه منطقه ٨ برگزار شد.
محمدعلی حیدری، رئیس دبیرخانه راهبری مشارکتهای محلهای شهر تهران در این دیدار صمیمی با اشاره به ابتکار شهرداری تهران در راهاندازی پویش «قرار خدمت» گفت: مدیریت شهری دوره ششم با اولویت قرار دادن حکمرانی مردممحور، نظرات و ظرفیتهای مردمی را در اداره شهر فعال کرده است، پویش قرار خدمت یکی از ایدههای شهرداری برای جلب نظر و دیدگاه شهروندان است.
وی با اشاره به بیاخلاقی بعضی رسانهها مبنی بر خبرسازی و شایعهپراکنی علیه مدیریت شهری، اظهار کرد: برخی رسانهها با بیاخلاقی شایعاتی از قبیل قطع درختان را به شهرداری تهران نسبت دادند در حالی که مدیریت شهری در سه سال گذشته ٣ میلیون اصله درخت کاشته و اساساً تصاویر و مستندات این رسانهها مربوط به دورههای قبل بود.
حیدری درباره عزم معاونت اجتماعی و فرهنگی شهرداری در ایجاد تحول روحی و نرمافزاری شهر، افزود: ایجاد نشاط جمعی در فضای شهری و بزرگداشت مناسک و شعائر ملی و دینی مانند «مهمانی ١٠ کیلومتری غدیر» از جمله کلان پروژههایی بود که تهران را از حالت راکد خارج کرد.
رئیس دبیرخانه راهبری مشارکتهای محلهای شهر تهران با اشاره به ضرورت ورود جدی اعضای هیأت امنا و موثرین محلی در طرح «من شهردارم»، گفت: طرح «من شهردارم» تجلی اراده شهروندان در تصمیمسازی و حتی تصمیمگیری برای اداره شهر است که مستقیماً نظرات شهروندان در مقیاس محله گردآوری و بر اساس آن اقدام میشود.
وی با تشریح اقدامات شهرداری تهران نسبت به ساماندهی معتادان متجاهر، عنوان کرد: شهرداری تهران با تشکیل قرارگاه آسیبهای اجتماعی همه دستگاهها و نهادها را برای اولین بار تجمیع و گام بزرگی در راستای ساماندهی معتادان متجاهر برداشت.
حیدری ادامه داد: ساماندهی رود دره فرحزاد و تبدیل آن به یک اکوپارک زنده شهری، نمونه بارز تبدیل تهدید به فرصتها است که با عزم و اراده مدیریت شهری اتفاق افتاد.
امروز مردم تهران به راحتی میتوانند در اماکنی که سالها امکان ورود نداشتند، به همراه خانواده وارد شوند و از طبیعت آن بهرهمند شوند.
رئیس دبیرخانه راهبری مشارکتهای محلهای شهر تهران با اشاره به فرآیند استقرار اعضای هیأت امنای ٣۵٢ محله تهران بر اساس مصوبه شورای اسلامی شهر، گفت: اعضای هیأت امنای محلات شهر نیز از بین اقشار مختلف در راستای تقویت و جلب هرچه بیشتر مشارکتهای مردم در محلات شهر مستقر شدهاند.
وی با اشاره به نقش بیبدیل مردم در حل مسائل داخلی محلات، خاطرنشان کرد: سرای محلات دارای ظرفیتهای بینظیری است که باید به دست خود شهروندان اداره و راهبری شود.
مشارکت و حضور مردم در سراها موجب حل مسائل محله و شهر میشود.
در انتهای این دیدار مسائل، مشکلات و نیازهای شهروندان با حضور شهردار ناحیه و مسئولان منطقه ٨، مورد بررسی و در اولویت اقدام قرار گرفت.