نخستین نشریه ریاضیات مالی کشور در پایگاه اسکوپوس نمایه شد
نشریه The Journal of Mathematics and Modeling in Finance (JMMF) دانشگاه علامهطباطبائی به عنوان نخستین نشریه ریاضیات مالی کشور در پایگاه اسکوپوس نمایه شد.
به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وزارت علوم، ماندانا تیشهیار از نمایه شدن نخستین نشریه برتر کشور در حوزه تخصصی ریاضیات مالی با عنوان The Journal of Mathematics and Modeling in Finance (JMMF) در پایگاه اسکوپوس خبر داد.
سرپرست معاونت پژوهشی دانشگاه علامهطباطبائی گفت: این نشریه با صاحب امتیازی دانشگاه علامهطباطبائی و سردبیری عبدالساده نیسی، پس از ارزیابیهای دقیق توسط تیم اسکوپوس و با تأیید رعایت استانداردهای کیفی و علمی بینالمللی، به عنوان نخستین نشریه برتر کشور در حوزه تخصصی ریاضیات مالی، موفق به پذیرش نمایه در پایگاه معتبر اسکوپوس (Scopus) شده است.
تیشهیار عنوان کرد: این موفقیت چشمگیر نشاندهنده تلاشهای مستمر سردبیر، مدیرمسئول، اعضای هیئت تحریریه، پژوهشگران و استادانی است که با ارائه، ارزیابی و پردازش مقالات علمی ارزشمند، در ارتقای سطح علمی و بینالمللی این نشریه نقشآفرینی کردهاند.
وی با قدردانی از همه افرادی که در این موفقیت نقشآفرین بودهاند، تاکید کرد: پذیرش نمایهسازی این نشریه در اسکوپوس گامی بزرگ در جهت ارتقای جایگاه بینالمللی دانشگاه علامهطباطبائی است و این فرصت را برای پژوهشگران داخلی دانشگاه فراهم میکند تا آثار علمی خود را در سطح جهانی عرضه کنند و زمینه تعامل و همکاریهای علمی بینالمللی را گسترش دهند.
سرپرست معاونت پژوهشی دانشگاه علامهطباطبائی ادامه داد: این موفقیت میتواند به جذب و انتشار یافتههای پژوهشگران برتر خارجی کمک و دانشگاه را به عنوان یک قطب علمی معتبر در منطقه و جهان در حوزه تخصصی ریاضیات و مدلسازی مالی معرفی کند.
وی اظهار امیدواری کرد: این دستاورد مهم، سرآغازی برای موفقیتهای علمی و پژوهشی بیشتر در آینده باشد و با همت و تلاش و مضاعف زمینه ورود سایر نشریات علمی دانشگاه به پایگاههای معتبر علمی بینالمللی فراهم شود.
گفتنی است، پایگاه اسکوپوس به عنوان یکی از معتبرترین پایگاههای نمایهسازی علمی جهان، معیارهای سختگیرانهای را برای پذیرش نشریات اعمال میکند.
این پایگاه توسط انتشارات الزویر ایجاد شده که عضویت در این پایگاه، تأییدی بر اعتبار و کیفیت علمی نشریه محسوب میشود.
بهعلاوه این نمایه به قدری معتبر است که در خیلی از موارد برای بررسی رشد شاخصهای علمی یک کشور یا دانشگاههای مختلف از آن استفاده میشود.