خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 07 آذر 1403
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تکلیف «هاشمی» به مدیران حوزه کشاورزی برای تدوین برنامه ۶ ماهه

مهر | استان‌ها | چهارشنبه، 07 آذر 1403 - 20:24
بیرجند- استاندار خراسان جنوبی تدوین یک برنامه با افق ۶ ماهه را به مدیران حوزه کشاورزی استان تکلیف کرد.
مديران،استان،كشاورزي،خراسان،جنوبي،اعتبارات،آبي،هاشمي،حوزه،آب ...

به گزارش خبرنگار مهر؛ سیدمحمدرضا هاشمی عصر امروز چهارشنبه در دیدار مدیران تابعه وزارت جهاد کشاورزی در استان، اظهار کرد: رئیس جمهور بر جلب رضایت مردم، تکریم ارباب رجوع را برای همه مدیران مدیران دولت واجب و ضروری دانسته‌اند و در همین راستا مدیران استانی نیز باید در همین مسیر گام بردارند.
وی با بیان اینکه: کشاورزان، قشری زحمتکش و قانع هستند، بیان کرد: وظیفه ماست که حامی واقعی کشاورزان باشیم.
استاندار با اشاره به ظرفیت‌های گردشگری، معدنی و کشاورزی بالقوه استان خراسان جنوبی، اظهار داشت: با برنامه‌ریزی درست باید تلاش کنیم این استعدادهای بالقوه را به بالفعل تبدیل کنیم.
هاشمی با تأکید بر اینکه خراسان جنوبی را می‌شناسم و با توانمندی‌هایش ناآشنا نیستم، تصریح کرد: حوزه کشاورزی خراسان جنوبی با داشتن محصولات استراتژیک و ویژه و انواع دام سبک و سنگین ظرفیت‌های بسیار ارزنده‌ای دارد که باید در راستای توسعه اقتصاد استان از آنها بهره ببریم.
وی با اشاره به کم آبی و خشکسالی در استان متذکر شد: باید با ارائه آموزش‌های نوین کشاورزی مدیریت آب را داشته باشیم.
وی گفت: احداث استخرهای ذخیره آب با وجود اینکه آب را از دل زمین بیرون کشیده و در معرض تابش آفتاب و تبخیر سریع قرار می‌دهد، معضلی است که باید در راستای حفاظت از منابع آبی به درستی تدبیر شود.
استاندار خراسان جنوبی با اشاره به وظایف مرکز تحقیقات کشاورزی، گفت: کمک به تولید گونه‌های گیاهی مقاوم در برابر کم آبی، ریزگردها، بادهای تابستانه و … متناسب با اقلیم استان باید در اولویت برنامه‌های این مرکز باشد.
هاشمی با تاکید بر اینکه نباید مدیران به اعتبارات محدود استانی بسنده کنند، عنوان کرد: اعتبارات بر اساس دو شاخص محرومیت و جمعیت توزیع می‌شود و متأسفانه شاخص وسعت و پراکندگی در این موضوع، جایی ندارد، لذا مدیران می‌بایست برای جبران اعتبارات اندک استان، به دنبال جذب سهمیه ویژه از وزارتخانه‌های خود باشند.
وی تدوین یک برنامه با افق ۶ ماهه را به مدیران حوزه کشاورزی استان تکلیف کرد و بیان داشت: ایجاد صنایع تبدیلی به منظور ایجاد ارزش افزوده و جلوگیری از خام فروشی باید در اولویت برنامه‌های این حوزه باشد.