خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 07 آذر 1403
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

عصبانیت روزنامه دولت از ادعای ثابتی درباره بتون‌ریزی در رآکتور هسته‌ای؛ اهمیتی نمی‌دهد ادعایش چه هزینه‌ای در خارج از مرزها برای کشور دارد

اعتماد | همه | چهارشنبه، 07 آذر 1403 - 20:53
روزنامه دولت به اظهارات امیرحسین ثابتی درباره بتون‌ریزی در رآکتور هسته‌ای اراک واکنش نشان داده است.
رآكتور،اراك،صالحي،مسير،مجلس،دولت،ادعايي،برآمده،ادعاي،ترجيح

کد خبر: 687074 | ۱۴۰۳/۰۹/۰۷ ۲۰:۴۶:۲۹
روزنامه دولت به اظهارات امیرحسین ثابتی درباره بتون‌ریزی در رآکتور هسته‌ای اراک واکنش نشان داده است.
به گزارش ایران، ماجرای تحریف و دستکاری در خبرهای مرتبط با صنعت هسته‌ای بار دیگر در یک اراده سیاسی برآمده از بهارستان سربرآورده که به نظرمی‌رسد هدفی جز کشاندن رقابت‌های جناحی به عرصه سیاست خارجی دنبال نمی‌کند.
ماجرا به ادعای تکراری بتون‌ریزی رآکتور هسته‌ای اراک بازمی‌گردد که گرچه خلاف‌گویی آن، بارها از سوی مقام‌های وقت سازمان انرژی اتمی ثابت شده اما همچنان در مسیر تلاش مخالفان برای برافروختن آتش اختلافات و هزینه‌سازی برای دولت چهاردهم تکرار می‌شود.
یکی از نمایندگان مجلس، در ادعایی عجیب به گفته اخیر علی‌اکبر صالحی، رئیس سازمان انرژی اتمی در دولت حسن روحانی مبنی بر رد ادعای بتون‌ریزی در چاله رآکتور اراک واکنش نشان داده و ادعایی تازه‌تر را مطرح کرده است.
این نماینده مجلس مدعی شده است: «آقای صالحی عنوان کرده که چه کسی می‌گوید ما داخل رآکتور اراک بتون ریختیم؟
بله در چاله‌اش نریختید اما در جای مهم‌تر و در منافذی ریختید که میله‌های سوخت در آن قرار می‌گیرد.» او درحالی به جای استناد به حرف‌های مقام کشورش، ترجیح داده روند طی شده در فعالیت‌های رآکتور اراک را وارونه بازگویه و بهره خود را از رقابت تشکیلات متبوعش در آوردگاه سیاسی ببرد که پیشتر صالحی توضیح مبسوطی درباره این مهم داده بود.
این روزنامه افزوده است: هرچند توضیح (صالحی) به روشنی مسیر طی شده در رآکتور آب سنگین اراک را در مسیر تفاهم برجام روشن می‌کند، با این حال نماینده مجلس بدون کمترین اشاره‌ای به روند و ابعاد پیچیده فعالیت‌های جاری در صنعت هسته‌ای کشور ترجیح می‌دهد بر خلاف‌گویی خود تکیه کند بدون آنکه اهمیتی به هزینه‌های برآمده از این ادعاها در خارج از مرزهای کشور و در روند پرونده مناقشه هسته‌ای با غرب داشته باشد.