خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 08 آذر 1403
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تدوین بودجه 1404 شهرداری اراک بر اساس برنامه راهبردی 5 ساله

تسنیم | استان‌ها | پنجشنبه، 08 آذر 1403 - 13:52
سخنگوی شورای اسلامی شهر اراک، گفت: تدوین برنامه راهبردی - عملیاتی 5 ساله دوم شهر اراک، مبنای تدوین بودجه سال آینده شهرداری این کلان شهر خواهد بود و تمام پروژه ها و اقداماتی که برای سال آینده برنامه ریزی می شود، بر اساس این برنامه است.
اراك،برنامه،شهر،شهري،اجتماعي،تدوين،توسعه،شوراي،خسرواني،راهبردي

عباس خسروانی در گفت‌و‌گو با خبرنگار تسنیم در اراک، با اشاره به تدوین برنامه‌های رهبردی شهرداری و شورای شهر اراک، اظهار داشت: برنامه راهبردی - عملیاتی 5 ساله دوم شهر اراک به تشکیل کارگروه‌های 6گانه و با رویکرد از پایین به بالا و با نظرخواهی از بخش‌های مختلف شهروندی در حال تدوین است.
رئیس کمیسیون بودجه شورای شهر اراک، افزود: رویکرد اصلی برنامه‌های راهبردی - عملیاتی این است که برنامه‌ریزی شهری از برنامه نوشتن برای مردم به برنامه‌ریزی با شهروندان تغییر کند و نقش مردم، نخبگان و سمن‌ها در تدوین برنامه به شدت پر رنگ باشد، همچنین راهکارهایی را برای تحقق این مهم در نظر گرفته‌ایم.
وی ادامه داد: برنامه زمانی برنامه 5 ساله دوم از سال 1404 تا 1408 خواهد بود که در قالب بودجه‌های سنواتی یک ساله به پروژه تبدیل خواهند شد که در این مرحله علاوه بر نشست‌هایی که با برخی خبرگان و متخصصین حوزه‌های مختلف شهری داریم یک سامانه‌ای (1420.arak.ir) هم راه‌اندازی کرده‌ایم تا همه شهروندان بتوانند نظرات و ایده‌های خود را بیان کنند که در بیلبودهایی که اخیرا نصب شده به این موضوع اشاره شده است.
خسروانی خاطرنشان کرد: تجربه شهرهای موفق جهان نشان داده که همه آن‌ها برای رسیدن به پیشرفت شهری از مسیر برنامه‌ریزی دقیق عبور کرده‌اند و بر سر اجرای برنامه با یکدیگر وفاق و همدلی و تعهد داشته‌اند، مقوله‌ای کلیدی که در شهر اراک به شدت به آن نیازمندیم.
سخنگوی شورای شهر اراک با تاکید بر ضرورت توجه به توسعه شهری ادامه داد: توسعه پایدار یک تغییر اقتصادی و اجتماعی است که سیستم های اجتماعی و اکولوژیکی را در اجتماعات و جوامع مربوطه از بین نمی‌برد که کاربرد موفق آن نیازمند سیاست، برنامه‌ریزی و فرآیند آموزش اجتماعی یکپارچه است و توانایی سیاسی آن بستگی به حمایت همه جانبه مردم دارد و از طریق دولت‌ها و مجامع اجتماعی و فعالیت‌های خصوصی آنها اعمال می‌شود، بنابراین توسعه پایدار به معنای توسعه‌ای هماهنگ و همسو با طبیعت است و توسعه‌ای است که نیازهای حال حاضر را برآورده کند، بدون اینکه توانایی نسل‌های آتی را در برآوردن نیازهای خود به مخاطره اندازد.
انتهای پیام/711/