روایت طهرانچی از سجایای اخلاقی شهید شهریاری+فیلم
رئیس دانشگاه آزاد گفت: 10 روز قبل از شهادتش یک اتفاقی افتاد و با هم به کوه شهید محلاتی رفتیم و خواستیم با هم صحبت کنیم اجازه غیبت نمی داد و می گفت بگذریم. او اهل عرفان و قرآن بود و هیچگاه ترس از حادثه نداشت.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از زنجان، چهاردهمین سالروز شهادت مظلومه مجید شهریاری شهید هستهای کشورمان که به دست منافقان کوردل شهید شد، امروز با حضور مسئولان ملی و استانی در سالن آمفی تئاتر علامه طباطبایی دانشگاه آزاد زنجان برگزار شد.
مهمان ویژه این مراسم محمدمهدی طهرانچی رئیس کل دانشگاههای آزاد اسلامی کشور بود.
شهید مجید شهریاری؛ دانشمند فرزانه و استاد فیزیک هستهای دانشگاه شهید بهشتی متولد سال 1345 در زنجان بود که متأسفانه هشتم آذر 1389 توسط دشمنان کوردل نظام و منافقین در عملیاتی تروریستی در تهران به درجه رفیع شهادت نائل آمد.
وی دانشآموخته کارشناسی مهندسی الکترونیک از دانشگاه صنعتی امیرکبیر، کارشناسی ارشد مهندسی هستهای از دانشگاه صنعتی شریف و دکتری علوم و تکنولوژی هستهای از دانشگاه صنعتی امیرکبیر بود.
شهریاری استاد دانشگاه شهید بهشتی و از کارکنان سازمان انرژی اتمی ایران بود.
این دانشمند هستهای در زمانی که کشورهای صاحب فناوری هستهای پزشکی، ایران را از نظر صفحات سوخت هستهای که در تولید رادیوداروها کاربرد دارد، تحریم کرده بودند، توانست با همکاری دیگر دانشمندان هستهای کشورمان صفحات سوخت با غنای 20 درصد را در کشور بومیسازی کند و به این ترتیب یکی از مشکلات تجهیزاتی بیماری سرطانی را از بین ببرد.
محمدمهدی طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی ضمن ادای احترام به مقام شامخ شهدا اظهار داشت: نسل ما به دو دسته نسل شاهد و نسل شهید تقسیم شده است؛ به نقل از حضرت امام (ره)، سربازان ما در گهواره هستند و کسانی که در آن دهه به دنیا آمدند، از آنها شهیدان بزرگی به مرتبه اعلا رسیدند.
وی افزود: ما خدا را شاکریم که در این دنیا هستیم و در انتخاب رفیق باید دقت کنیم؛ رفاقت با شهدا نعمتی است که شکر آن باید بیان شود و از روش و منش آنها الگو بگیریم.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی تأکید کرد: شهید شهریاری بسیجی بود و در واقع بسیجی خدا باور و خود باور است.
بسیجی یک فرهنگ است و به عضویت نیست.
رهبر عزیز ما هر جا حرف از جهاد علم میزند به شهید شهریاری اشاره میکند و میفرماید که خدا باوری و خود باوری هر دو پایه بسیج است.
بسیج بر روی این دو بنا شده و هرچه امروز و فردا ثمر بدهد ناشی از همین دو چیز است.
وی به آیهای از قرآن کریم اشاره کرد و گفت: آیه 'من عمل صالح من ذکر او انثی و هو مومن فلنحینه حیاه طیبه و لنجزینهم اجرهم باحسن ما کانوا' افتخار است که در عمل خود باور و در ایمان خدا باور باشیم.
مجید رفیق شهید ما به دنبال حیات طیبه بود.
طهرانچی ادامه داد: روزی که شهریاری شهید شد، جوادی آملی در درس خود به طلبهها اشاره کرد که خداوند میفرماید ما یاد دادیم پی بردن به حقیقت علم اولاً، هجرت از آن به معلوم ثانیاً و ترغیب به چنین هجرت ثالثاً است.
شکر وجودی شهید شهریاری را به جا بیاورید.
او به نماز و دعا پناه میبرد و خداباوری با گرایش و ذکر درست میشود.
وی اضافه کرد: قرار شد بروم و کفن شهید را از منزلشان بیاورم واز خانم قاسمی همسر شهید که در بیمارستان بودن سوال کردم کجا باید بروم و کفن مجید را بیاورم.
ایشان گفتند به خانه بروید و فلان کمد و فلان طبقه را باز کنید.
وقتی کفن مجید را باز کردم، دیدم با دست خط خودش دعای جوشن کبیر را نوشته بود.
مجید فکور بود.
طهرانچی افزود: وقتی اولین گروه هستهای دانشگاه شهید بهشتی را ایجاد کردم شنیدم که یک اعجوبهای در این زمینه هست ولی وقتی شهید شهریاری را با آن سادگی و جسته ریزش دیدم فکرش هم نمیکردم ایشان باشند.
او همیشه اهل تفکر بود وخودش را بالاتر نمیدانست و حتی درجه استاد را برای خودش ملاک نمیدانست.
وی خاطرنشان کرد: 10 روز قبل از شهادتش یک اتفاقی افتاد و با هم به کوه شهید محلاتی رفتیم و خواستیم با هم صحبت کنیم اجازه غیبت نمیداد و میگفت بگذریم.
او اهل عرفان و قرآن بود و هیچگاه ترس از حادثه نداشت.
.
انتهای پیام/