خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 08 آذر 1403
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

امام خامنه‌ای نگاه به موضوع تمدن را تغییر دادند - تسنیم

تسنیم | استان‌ها | پنجشنبه، 08 آذر 1403 - 22:12
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت: رهبر انقلاب نگاه به موضوع تمدن را تغییر دادند، و مفهوم تمدن اسلامی را مطرح فرمودند تا بر اساس مشخصه ها و مولفه های دوران ظهور، مانند عدالت و امنیت فراگیر، اخلاق و کرامت انسانی تمدن سازی کنیم.
انقلاب،رهبر،اسلامي،گام،تمدن،بيانيه،كشور،خودسازي،قم،دين

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قم، حجت‌الاسلام‌ سید سعیدرضا عاملی در همایش ملی حکم‌رانی دینی، سیاستگذاری علم و فرهنگ بر اساس بیانیه گام دوم انقلاب که امروز در سالن شیخ طوسی‌(ره) دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم برگزار شد با اشاره به اینکه رهبر معظم انقلاب در بیانیه گام دوم انقلاب هدف‌گذاری بزرگ و چشم‌اندازهای روشنی برای حوزه‌های مختلف مشخص نموده‌اند گفت: رهبر انقلاب اسلامی در بیانیه گام دوم، برای نخستین بار، یک افق 40 ساله را برای رسیدن به تمدن اسلامی ترسیم کرده‌اند.
وی افزود: رهبر انقلاب نگاه به موضوع تمدن را تغییر دادند، و مفهوم تمدن اسلامی را مطرح فرمودند تا بر اساس مشخصه‌ها و مولفه‌های دوران ظهور، مانند عدالت‌ و امنیت فراگیر، اخلاق و کرامت انسانی تمدن‌سازی کنیم.
رئیس دانشکده مطالعات جهان دانشگاه تهران با بیان اینکه در چشم‌انداز مورد نظر رهبر انقلاب، موضوع جامعه‌پردازی نیز مورد توجه است گفت: جامعه‌پردازی کار زرگری اجتماعی است باید فضایی را ایجاد کنیم که مردم نه تنها اندیشه الهی را بپذیرند بلکه همان فضای آغاز پیروزی انقلاب اسلامی تکرار شود.
وی خودسازی را دومین نکته مورد نظر در هدف‌گذاری بیانه گام دوم انقلاب ذکر کرد و افزود: افراد وقتی به قدرت می‌رسند، دچار غرور و دنیاپرستی و مال اندوزی و فسادمی‌شوند، رهبر انقلاب خودسازی را به عنوان پایه اساسی این مسیر قرار داده‌اند.
دبیر سابق شورای عالی انقلاب فرهنگی همچنین در بخشی سخنان با بیان این مطلب که در نظام برنامه‌ریزی کشور دچار مشکل هستیم گفت: تنها 20 تا 25 درصد برنامه‌ها و هدف‌گذاری‌های صورت گرفته در کشور اجرایی شده است.
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی تدوین سند جامع علوم انسانی و هنر را نیز مورد توجه قرار داد و گفت: در برنامه هفتم توسعه کشور، برای تقویت علوم اجتماعی و علوم‌انسانی و هنر وظایفی در نظر گرفته‌ایم، تا مانند غربی‌ها به خاطر جدایی از دین، دچار تنزل و پس‌رفت نشویم و پیوندمان با دین و حوزه را بیش از پیش عمیق‌تر کنیم.
انتهای پیام/