سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

بخشی از اقدامات در حوزه جهاد تبیین به صورت تشکیلاتی و برخی دیگر به طرق دیگر قابل اعمال است

مهر | دین و اندیشه | پنجشنبه، 08 آذر 1403 - 23:24
در قالب همایش ۳ روزه میانداران جهاد ۴، نشست تخصصی شبکه‌های هیئت و مجامع میان تخصصی برگزار شد.
هيأت،رئيس،سازمان،اسلامي،جهاد،تبليغات،مقاومت،تخصصي،ديني،همايش ...

به گزارش خبرگزاری مهر، صبح امروز پنجشنبه ۸ آذر در همایش ۳ روزه میانداران جهاد ۴، نشست تخصصی شبکه‌های هیئت و مجامع میان تخصصی برگزار شد.
نشست تخصصی شبکه‌های هیأت و مجامع میان تخصصی روز پنجشنبه - ۸ آذر - در قالب همایش سه روزه «میان‌داران جهاد ۴» با حضور حجت الاسلام محمد قمی رئیس سازمان تبلیغات اسلامی، حجت‌الاسلام روح‌الله حریزاوی قائم مقام رئیس سازمان تبلیغات اسلامی و حجت‌الاسلام مجید باباخانی رئیس سازمان هیأت و تشکل‌های دینی برگزار شد.
رئیس سازمان تبلیغات اسلامی در این نشست اظهار داشت: فعالان هیأت‌ها بیش از دیگران خود را موظف به ایستادگی در برابر مشکلات و پایبندی به عهد مقاومت می‌دانند و به همین دلیل رهبر معظم انقلاب هیأت‌ها را مرکز و محور جهاد تبیین معرفی کرده‌اند.
قمی ادامه داد: هیأت‌ها با بهره‌مندی از ظرفیت‌های اجتماعی و فرهنگی خود و براساس ارتباطات عمیقی که مردم با محافل حضرت سیدالشهدا (ع) دارند، باید در راستای گسترش منطق انقلاب اسلامی و مقاومت در مسیر نهضت عاشورا گام بردارند.
حجت الاسلام مجید باباخانی نیز با اشاره به کمک‌های اخیر هیاتی‌ها در پویش «ایران همدل به توان هیأت» گفت: مردم ایران در اتفاقی مومنانه و اگرچه مسائل شخصی بسیاری داشتند اما با این وجود در این راه از خود گذشتگی کردند.
رئیس سازمان هیأت و تشکل‌های دینی افزود: در حمایت از جبهه مقاومت اتفاقات خوبی می‌افتد اما مشکلات بزرگ هستند و با توجه به ظرفیت هیأت، امید این هست که حمایت‌ها ده‌ها برابر بیشتر صورت بگیرد.
دیدیم عروس و دامادی که تازه ازدواج کردند، طلاهای خودشان را به فروش گذاشتند تا از مردم لبنان حمایت کنند.
وی با بیان اینکه بیش از ۸۰ درصد مردم با هیأت‌ها ارتباط دارند و اگر بیش از این آستین بالا بزنیم، ظرفیت هیأت بیشتر از اینها خواهد بود، افزود: موجی که برای سید مقاومت ایجاد شد، خوب بود اما رهبر معظم انقلاب تذکر دادند که باید بهتر شود و ما متوجه شدیم که در توصیف رشادت‌های ایشان باید بیش از این فعالیت کنیم.
وی در توصیف شخصیت سید حسن نصرالله افزود: او یکی از پرچمداران و پای کارترین چهره‌های امت اسلامی بود و ما شخصی را از دست داد که بسیار تأثیرگذار بود.
رئیس سازمان هیأت و تشکل‌های دینی با اشاره به پویش «ایران همدل به توان هیأت» اضافه کرد: امیدواریم به برکت ایام فاطمیه، بتوانیم عزم خود را جزم کنیم و وظایف خودمان را به بهترین شکل انجام دهیم.
در ادامه این همایش حجت الاسلام حریزاوی قائم مقام رئیس سازمان تبلیغات اسلامی با اشاره به اینکه جهاد در اسلام دو خصلت دارد، اظهار داشت: یک خصلت از سختی حاصل شود و شخص باید خود را به زحمت بیندازد، خصلت دوم نیز این است که مقابل دشمن باشد.
حریزاوی افزود: همه تشکل‌ها با محوریت اهل بیت تشکیل شده و هر کدام مسائلی دارد.
شهید آیت الله سیدابراهیم رئیسی در زمان حضور در آستان قدس رضوی با راه‌اندازی بحث خادم یاری این ایده را پروراند که خادم فقط کسی نیست در حرم خدمت می‌کند بلکه همه کسانی هستند که اهداف امام رضا (ع) را در تمام عالم می‌پرورانند.
قائم مقام رئیس سازمان تبلیغات اسلامی بیان کرد: اینها نمونه‌هایی بود از وظایف ما در جهاد تبیین که بخشی از آن تشکیلاتی و بخشی به دیگر طریق‌ها قابل اعمال است.
همایش سه روزه هم‌اندیشی شبکه‌های تخصصی هیأت و تشکل‌های دینی کشور با عنوان «میان‌داران جهاد ۴» در ایام عزاداری فاطمیه با حضور دبیران شورای هماهنگی شبکه‌های هیأت، رؤسای شورای هیأت‌های مذهبی کشور، رؤسای کانون‌های فرهنگی-تبلیغی کشور، رؤسای کانون مداحان کشور، نمایندگان بنیاد دعبل خزاعی، مسئولان اداره تشکل‌های دینی از تمام استان‌های کشور در تهران برگزار می‌شود.
بررسی برنامه‌ها و امور مشترک هیأت‌ها در ایام عزاداری فاطمیه بر پایه شعار، مثل زهرا پای حق می‌ایستیم، تشریح رویکرد مقاومت در فاطمیه، بررسی نقش هیأت‌ها در روشنگری ابعاد عملیات‌های وعده صادق و طوفان الاقصی و جنایات رژیم صهیونیستی در غزه و لبنان، بررسی همه جانبه پویش ایران همدل به توان هیأت، راه‌اندازی بوم حل مسئله و مشکلات هر استان به همت هیأت‌های مذهبی از جمله اهداف و رویکردهای این همایش است.