دانش بنیانها به دانش فنی طراحی سلول باتری دست یافتند
یک شرکت دانش بنیان به دانش فنی طراحی سل باتری های لیتیومی استوانه ای وکیسه ای برای اولین بار در کشور دست یافت.
به گزارش خبرنگار مهر، باتری های پیشرفته یکی از مهمترین روندهای فناورانه قرن بیست و یکم هستند که به تقویت و توسعه صنایع مختلفی نظیر وسایل الکترونیکی قابل حمل، پهپادها، وسایل حمل و نقل برقی، انرژی های تجدیدپذیر و غیره کمک زیادی کرده اند.
فناوری طراحی، نمونه سازی وتولید باتری های لیتیومی در اختیار تنها چند کشور محدود در دنیا است و از همین رو در صورت تعلل ممکن است شکاف فناورانه در این فناوری مهم و راهبردی عمیق شده دستیابی به آن دور از تصور شود.
با تلاش شرکت دانش بنیان پارتیان باتری نوین، دانش فنی طراحی سل باتری های لیتیومی استوانه ای و کیسه ای برای اولین بار در کشور بومی سازی شده است.
همچنین فعالیت های گسترده ای در زمینه های طراحی سلول، طراحی پک، بازیافت، تست و ارزیابی و فناوری های پسالیتیوم-یون نیز در این شرکت انجام شده است.
حوزه های کاری این شرکت در سه بخش پروژه های تحقیقاتی و مشاوره ای، خدمات آزمایشگاهی و تست های استاندارد در زمینه ذخیره سازهای انرژی و طراحی و ساخت باتری از سطح سل تا باتری پک تقسیم می شود.
این شرکت توانایی تولید باتری استوانه ای با ظرفیت ۳ آمپر ساعت و نرخ تخلیه ۲/۵c (مناسب برای موتورسیکلت و خودروبرقی) را دارد و به ارائه خدماتی چون طراحی انواع سلول های باتری لیتیوم-یون، خدمات نمونه زنی انواع باتری های لیتیوم-یون (سکه ای، کیسه ای، استوانه ای)، تست الکتریکی، حرارتی و مکانیکی سل و باتری بر مبنای استاندارد و طراحی و تولید انواع باتری پک میپردازد.
براساس اعلام این شرکت دانش بنیان مقدار سرمایه گذاری انجام شده تاکنون در حدود یک میلیون دلار بوده و مقدار سرمایه مورد نیاز برای گام بعدی در حدود ۱۰ میلیون دلار محاسبه و اعلام شده است.
این شرکت اهداف گام بعدی بعد از تامین سرمایه را راه اندازی خط تولید باتری های لیتیومی عنوان کرده است.