۸۰ نخبه در وزارت بهداشت جذب شدند/ اصلاح آییننامههای مرتبط با نخبگان
معاون آموزشی وزارت بهداشت از جذب حدود ۸۰ نفر از نخبگان در دانشگاه های وزارت بهداشت خبر داد و گفت: در تلاشیم تا فضای آرام و علمی برای دانشجویان فراهم کنیم.
به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وزارت بهداشت، دکتر سید جلیل حسینی در نشست وزیر بهداشت با دانشجویان نخبه و استعداد درخشان که به مناسبت روز دانشجو در سالن شهید سلیمانی وزارت بهداشت برگزار شد، گفت: تمامی مواردی که از سوی نخبگان در این نشست مطرح شد، ثبت و مورد بررسی قرار خواهد گرفت.
وی بسیاری از موارد مطرح شده در نشست را از جمله برنامه های در دست اجرا خواند و افزود: قطعا نسبت به شرایط دانشجویان و کادر سلامت آگاه هستیم و می دانیم که این خدمات، ماحصل تلاش کادر نظام سلامت است.
معاون آموزشی وزارت بهداشت، سپس به بحث آینده اعضای هیئت علمی و مشوق های لازم برای جذب و نگهداشت نخبگان اشاره کرد و گفت: سیاست اصلی ما، ارتقا وضعیت معیشتی و اجتماعی اساتید در دانشگاه ها است.
همچنین در تلاشیم تا فضای آرام و علمی برای دانشجویان فراهم کنیم.
از دانشجویان و اساتید نیز می خواهم تا پیشنهادات خود را به طور مستقیم به حوزه معاونت آموزشی ارجاع دهند و این مسئله می تواند زمینه را برای تعلق سازمانی فراهم کند.
حسینی، در بخش دیگری به مسئله افزایش بی رویه دانشکده ها پرداخت و گفت: اصلاح و نظارت بر عملکرد این دانشکده ها در دستور کار وزارت بهداشت است و در تلاشیم تا کیفیت این دانشکده ها مورد ارزیابی و نظارت قرار گیرد.
وی دغدغه اصلی نخبگان را فراهم سازی محیطی برای ماندن و کار کردن خواند و تاکید کرد: همه تلاش ما در این جهت است که این زمینه را فراهم کنیم تا دانشجو به فکر شغل دوم و مسائل معیشتی دیگر نباشند.
همچنین آیین نامه تسهیلات آموزشی، پژوهشی و رفاهی استعدادهای درخشان، آیین نامه چهل امتیازی دستیاری و آیین نامه تسهیل ادامه تحصیل در دست اجراست که همگی با خرد جمعی و نظر سنجی انجام شده و تلاش کردیم تا خط سیر مناسبی برای جذب نخبگان داشته باشیم.
معاون آموزشی وزارت بهداشت از جذب حدود ۸۰ نفر از نخبگان در دانشگاه های وزارت بهداشت خبر داد و گفت: تلاش می کنیم که سرعت این مسیر بهبود یابد.
افراد نخبه بهترین شخص برای پیشنهاد طرح های مختلف هستند و خود نیز می توانند به عنوان مجری در کنار ما باشند.
علاقمندان می توانند از طریق دفتر استعدادهای درخشان، پیشنهادات خود را در حوزه معاونت آموزشی ارائه و پس از تایید با مسئولیت آنها اجرایی شود.
در این نشست مسائلی همچون مهاجرت نخبگان، حقوق و مزایا، کمبود دستیار تخصصی در برخی از رشته ها، تقویت حس تعلق سازمانی، اصلاح مدیریت های غیرفعال، تسهیل ارتباط محققین با صنعت و تشکیل نظام سیستماتیک حکمرانی نخبگانی مطرح شد.