"کشاورزی، معدن و پتروشیمی" 3 مثلث اصلی سرمایهگذاری در همدان - تسنیم
استاندار همدان با بیان اینکه تحول، پیشرفت و توسعه متوازن در اولویت اقدامات استان قرارداد، گفت: صنایع وابسته به کشاورزی و معدن، پتروشیمی، جزو فرصت های اصلی سرمایه گذاری شناسایی شده اند.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از همدان، حمید ملانوری شامگاه چهارشنبه در شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی با بیان اینکه جذب بخش خصوصی اولویت سرمایهگذاری است، اظهار داشت: اولویت جدی بنده در مدیریت استان، توجه به توسعه و پیشرفت پایدار، مدیریت علمی و تخصصی منابع، بهینهسازی هزینهها و زمان و ایجاد تحول جامع و متوازن است.
وی با بیان اینکه برای جذب سرمایهگذار همه باید باهم و برای تحول همدان همکاری کنیم، عنوان کرد: به زودی با هماهنگی که در بین دستگاههای اجرایی، نمایندگان مجلس، نهادهای عمومی و مشارکت مردم، شکل گرفته است شاهد گامهای موثری در حوزه سرمایهگذاری و توسعه خواهیم بود.
مقام عالی دولت در استان همدان شرط ورود سرمایهگذاران داخلی و خارجی، به استان را در تسریع صدور مجوزها دانست و گفت: برای اینکه بتوانیم طرحهای جدید سرمایهگذاری در استان شکل دهیم نیازمند شناسایی دقیق فرصتها، دعوت از سرمایهگذاران و بررسی صلاحیت سرمایهگذاران هستیم.
بخش خصوصی برای پایداری پرواز از فرودگاه همدان ورود کند
استاندار همدان همچنین با بیان اینکه سرمایهگذاری و توسعه اقتصادی میتواند بسیاری از مسائل فرهنگی و اجتماعی، بهویژه مشکلات نسل جوان، را برطرف کند، عنوان کرد: بخش خصوصی برای پایداری پرواز از فرودگاه همدان ورود کند.
ملانوری با اشاره به اینکه اقدامات و پیگیری خوبی توسط مجموعه مدیریتی استان برای فعال شدن خطوط هوایی فرودگاه همدان در حال انجام است، بیان کرد: به زودی پرواز همدان مشهد انجام میشود و برنامه پرواز به کیش، تهران ، ترکیه و امارات نیز در دستور کار استان قرار دارد.
ایجاد فضایی برای نقشآفرینی جوانان و بانوان از دیگر اهداف است.
وی با تاکید بر اینکه برنامههای توسعهای استان بر اساس مزیتهای هر منطقه در حال تدوین است، افزود: این برنامهها جامع و علمی در حوزههای مختلف است که به توسعه متوازن و متعادل در سراسر استان منجر میشود.
استاندار همدان لزوم توسعه را احیا و تقویت زیرساختهای حملونقل جادهای، ریلی و هوایی در همدان دانست و عنوان کرد: از محوریترین برنامهها در مدیریت استان همدان تمرکز بر گردشگری است چرا که معتقدیم این بخش علاوه بر سودآوری، اشتغالزایی بالایی دارد.
بازارهای جهانی محصولات تولید شده در همدان تقویت شود
ملانوری همچنین خواستار بازارهای جهانی محصولات تولید شده در همدان شد و بیان کرد: برندسازی، بستهبندی و توسعه بازارهای داخلی و خارجی صنایع دستی از برنامههای اصلی ما در توسعه اقتصادی همدان به شمار میرود بنابراین برای اینکه در بخش کشاورزی، بتوانیم صادرات خوبی داشته باشیم نیازمند مدیریت آب، خاک و محیطزیست با بهرهگیری از تکنولوژیهای جدید هستیم.
وی در پایان از انجام مطالعات معدنی جدی به روی ظرفیتهای معدنی شناسایی شده در استان همدان خبر داد و افزود: ذخایر معدنی همدان غنی است بنابراین با جلوگیری از خامفروشی صنایع فراوری مواد معدنی باید در این استان فعال شود تا هم ارزآوری داشته باشیم و هم مانع از هدر رفت منابع و ذخایر شویم.
انتهای پیام/