خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 06 دی 1403
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

حضرت زهرا (س) جامع‌ترین مصداق کوثرگرایی است

مهر | دین و اندیشه، استان‌ها | پنجشنبه، 15 آذر 1403 - 10:43
رشت- دبیرکل مجمع جهانی اهل بیت(ع) گفت: حضرت زهرا (س) کامل ترین و جامع‌ترین مصداق کوثرگرایی است.
كوثر،حضرت،رمضاني،زهرا،تصريح،گرايي،رهبري،تكاثر،فطرت

به گزارش خبرنگار مهر، آیت‌الله رضا رمضانی صبح پنجشنبه در مراسم عزاداری صبح روز شهادت حضرت زهرا (س) که در مسجد الفتح چمارسرا رشت برگزار شد، اظهار کرد: یکی از نکات مهم قرآنی، معرفی یک جریان با ثبات و ریشه‌دار و همچنین معرفی جریان دیگر بی‌ثبات و بی ریشه است.
نماینده مردم گیلان در مجلس خبرگان رهبری با اشاره به اینکه جریان اول "کوثر گرایی" است که مستمر و با نهان و فطرت انسان هماهنگ است، تصریح کرد: خداوند متعال برای جریان اول، کتاب و پیامبران زیادی فرستاده است.
وی با بیان اینکه جریان دوم «تکاثر گرایی» بوده که جریانی ابتر و بدون ریشه است، تصریح کرد: دنیاگرایی از مصادیق این جریان، سرابی بیش نیست و نگاهی باطل است.
آیت‌الله رمضانی با تاکید بر اینکه جریان کوثر و کوثرگرایی، منطبق با عقل و فطرت انسانی است، افزود: هر چیزی که انسان را به مقصد درست برساند، جریان کوثر است.
دبیرکل مجمع جهانی اهل بیت (ع)، قرآن را جریان خیر کثیر دانست و افزود: نقش برجسته و مصداق کوثر، حضرت زهرا (س) است که سوره کوثر نیز در قرآن کریم در وصف ایشان آمده است.
وی حضرت زهرا (س) را کامل‌ترین و جامع‌ترین مصداق کوثرگرایی دانست و گفت: این همه انبیا (ع) برای این امر ریشه‌دار فرستاده شده است.
آیت‌الله رمضانی با بیان اینکه به دلیل جامعیت حضرت زهرا (س)، رهبری جریان کوثرگرایی به حضرت سپرده شده است، تصریح کرد: در مقابل این جریان با ثبات و توحیدی، جریان تکاثرگرایی، فزون‌خواهی و ظاهربینی وجود دارد.
نماینده مردم گیلان در مجلس خبرگان رهبری اضافه کرد: این پنداری باطل است که به دنبال تکاثر در مال، ثروت، شهوت و قدرت باشیم.
وی در ادامه جریان کوثرگرایی را جریان استفاده از سرمایه‌ها و یقین گرایی دانست و گفت: در مقابل جریان تکاثرگرایی، جریان هدر رفت سرمایه‌هاست.
آیت‌الله رمضانی تصریح کرد: خداوند در قیامت از ما در مورد میزان ثروت و اندوخته دنیایی سوال نمی‌کند بلکه از ما در مورد اینکه آیا در کنار ولی خدا ماندیم، سوال می‌کند.
دبیرکل مجمع جهانی اهل بیت (ع) ادامه داد: انسان‌ها باید سریع و در لحظه، موقعیت را بفهمند و درست عمل کنند و این همان ولایت‌الله است.