سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

نخستین مرکز نوآوری و فناوری غذاهای خاص در ایران رونمایی شد

مهر | دانش و فناوری | سه شنبه، 20 آذر 1403 - 12:56
نخستین مرکز نوآوری و فناوری غذاهای خاص در ایران با هدف ایجاد زیرساخت و شتابدهی طرح‌های فناورانه در حوزه صنعت غذا رونمایی شد.
غذايي،مركز،صنايع،موسسه،پژوهشي،اهداف،علوم

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی، این مراسم با حضور جمعی از مقامات کشوری و لشکری، استادان، پژوهشگران و محققان دانشگاه‌های کشور برگزار شد.
رضوی، رئیس موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی در خصوص اهداف مرکز نوآوری و فناوری غذاهای خاص توضیح داد: این مرکز با هدف تقویت تولید، ارتقای امنیت غذایی و ترویج استفاده از فناوری‌های نوین در صنایع غذایی خاص، می‌کوشد نقش مهمی در بومی‌سازی تکنولوژی‌های پیشرفته و در نتیجه استقلال و اقتدار کشور در عرصه بین‌المللی ایفا کند.
وی همچنین به سیاست‌ها و اهداف بلند مدت این مرکز اشاره کرد و گفت: یکی از این سیاست‌ها توسعه زنجیره ارزش محصولات غذایی خاص است که با هدف بهبود بهره‌وری و فرآیندهای تولید، از تحقیق و توسعه (R&D) در این حوزه حمایت می‌کند.
این سیاست‌ها به ایجاد یکپارچگی در راهبردهای مختلف کمک کرده و فرآیند دستیابی به اهداف مرکز را تسهیل خواهد کرد.
رئیس موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی گفت: سیاست‌های این مرکز به‌ویژه در زمینه همکاری‌های بین‌المللی، ترغیب سرمایه‌گذاری‌های بخش خصوصی، و توسعه بازارهای جدید برای محصولات غذایی خاص، اهمیت زیادی دارد.
علاوه بر این، کاربردی کردن دانش و تبدیل علم به فناوری و ارائه خدمت به شرکت‌های دانش‌بنیان فعال در این حوزه از دیگر برنامه‌های این مرکز است.
این مرکز با مشارکت سازمان اتکا و موسسه آموزشی، تحقیقات صنایع دفاعی فعالیت خواهد کرد .