اسکان دانشجویان بینالمللی در خوابگاههای تحت نظارت دانشگاه - تسنیم
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار مرکزی، گفت: استقرار دانشجویان بین المللی به عنوان تبعه خارجی برای ما مهم است و دانشگاه هایی که پذیرش اتباع خارجی دارند، باید در وهله نخست نسبت به اسکان دانشجویان در خوابگاهای تحت نظارت دانشگاه توجه داشته باشند.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از اراک، بهنام نظری عصر امروز در نشست شورای هماهنگی دانشگاههای استان با اشاره به پذیرش دانشجویان بینالمللی در دانشگاههای استان مرکزی، اظهار داشت: در دانشگاههای استان از حضور دانشجویان بینالمللی استقبال میکنیم، اما باید توجه ویژه شود و در این حوزه نیاز داریم اطلاعات بیشتری از دانشجویان داشته باشیم و موضوع استقرار آنها برای ما بسیار مهم است.
وی افزود: استقرار دانشجویان بینالمللی به عنوان یک تبعه خارجی برای ما مهم است، چرا که اگر اتفاقی برای دانشجویان رخ دهد باید پاسخگوی وزارت امور خارجه باشیم، بنابراین دانشگاههایی که پذیرش اتباع خارجی دارند باید در وهله نخست نسبت به اسکان دانشجویان در خوابگاهای تحت نظارت دانشگاه توجه داشته باشند.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار مرکزی بیان کرد: در حال حاضر اخباری داریم که دانشجویان در بیرون از دانشگاه به صورت دو یا سه نفری در خانههای دانشجویی استقرار دارند که این امر به جهت اختلاف دیدگاه و سطح فرهنگی میتواند برای ما در آینده مشکل آفرین باشد.
نظری با اشاره به واگذاری برخی از مسئولیتها توسط رئیس جمهور به استانداران، عنوان کرد: در حوزه دانشگاهی نیاز است استانداران تفیض اختیارات بیشتری داشته باشند، اکنون در استان مجری سیاستها هستیم در صورتی که اگر تفیض اختیار داشته باشیم میتوانیم به صورت محلی اقداماتی را انجام دهیم.
وی ادامه داد: استاندار مرکزی یک شخصی دانشگاهی و اجرایی است و این مهم میتواند به استان صنعتی کمک کند تا برنامههایی که سالها در ذهن ما وجود داشته به منصه ظهور برسد، حضور مسئولان اجرایی در کنار دانشجویان از ظرفیتهای خوبی است که سال گذشته شکل گرفت و جلسات و گفتوگوهایی با دانشجویان برگزار شد که ساعتها به طول انجامید و در مورد موضوعات مختلف بحث و تبادل نظر شد.
مجتبی ذوالفقاری، رئیس دانشگاه اراک در این نشست، اظهار داشت: دانشگاه اراک سند اقتصاد هایتک را تنظیم کرده که این از نظر اساتید بزرگ کشور قابل قبول واقع شده است، این در حالی است که کشور به این کار به شدت نیاز دارد و صنعت کشور باید به صنعت اقتصاد هایتک که سطح تکنولوژی در آن بالا است پیش برود، اگر این اتفاق رخ ندهد به سمت ورشکستگی پیش میرویم، استان مرکزی در این حوزه میتواند محور قرار گیرد.
وی افزود: امروز دنیا از نسل دره سیلیکون و اقتصاد دیجیتال عبور شده و دنیا به سمت اتم پیش رفته است و باید به سمتی برویم که اتم مولکول را به اندازی کنیم، ما باید بر روی فناوریهای پیچیده کار کنیم که خیلی زمانبر و هزینه بر است، اما اگر صنایع بزرگ خوب راهبری شوند نتیجه مثبت به همراه خواهد داشت، بنابراین وظیفه ما تشدید و راهبری است، توجه به ماهیت نسل جدید مهم است و باید به این قشر نگاه مثبت داشته باشیم.
رئیس دانشگاه اراک بیان کرد: لازم است ماموریتهای مختلف برای دانشجویان تعریف شود و مهارت دانش محور دانشجویان را افزایش دهیم.
انتهای پیام/711/