نگهداری ایمن نمونههای آزمایشگاهی با فریزرهای منفی ۸۶ درجه ایرانی
فریزرهای بومی منفی ۸۶ درجه که برای نگهداری ایمن سلولها و نمونههای آزمایشگاهی در دماهای فوق سرد طراحی شدهاند، نقش حیاتی در تحقیقات پزشکی و تولید واکسنها ایفا میکنند.
به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری، سید علی سرخوش، کارشناس تولید شرکت دانشبنیان اکسیرسازه رازی در خصوص محصولات این شرکت گفت: شرکت اکسیرسازه با تولید فریزرهای منفی ۸۶ که برای نگهداری سلولها و نمونههای آزمایشگاهی در بایوبانکها و بیمارستانها طراحی شدهاند، به یکی از فعالان مهم در این حوزه تبدیل شده است.
علاوه بر فریزرهای منفی ۸۶، لوازم جانبی آزمایشگاهی دیگری نیز رکهای آزمایشگاهی توسط شرکت تولید میشود.
سرخوش افزود: این فریزرها برای نگهداری نمونهها در دماهای فوق سرد (منفی ۸۶ درجه سانتیگراد) کاربرد دارند.
در این دما، نمونهها هیچگونه فعالیتی نداشته و به مدت طولانی بدون تغییر در شرایط اولیه باقی میمانند.
این نوع نگهداری به ویژه برای نمونههای آزمایشگاهی که در تحقیقات پزشکی یا واکسنها استفاده میشود، بسیار حائز اهمیت است.
برای مثال، در زمان شیوع بیماری کرونا، نمونههای اصلی واکسنها در این فریزرها نگهداری میشدند تا از آنها برای تولید واکسنهای جدید استفاده شود.
وی با اشاره به اینکه کمتر از ۱۰ کشور این دستگاه را تولید میکنند، گفت: دستگاههای فریزر منفی ۸۶ با مهندسی معکوس از نمونههای خارجی طراحی و تولید شدهاند.
سرخوش در پایان افزود: شرکت اکسیرسازه همچنان به تولید تجهیزات با کیفیت و پشتیبانی از محصولات خود ادامه میدهد و امیدوار است با حمایتهای بیشتر از سوی دولت، بتواند سهم بیشتری از بازار داخلی و صادرات به کشورهای همسایه را به دست آورد.