نسل جدید سیستم بارگیری رباتیک ایرانی ساخته شد
سیستم رباتیک بارگیری یکی از دستاوردهای دانشبنیان فناوران ایرانی است که با کاربردهای خود، صرفهجویی چشمگیری در زمان و افزایش سرعت در فرآیند بستهبندی و بارگیری ایجاد میکند.
به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری، محسن کاظمی مقدم، از محققان شرکت دانشبنیان ماشینسازان البرز پیمان کاشان، دستاورد اصلی این شرکت را طراحی و ساخت سامانه بارگیری تماماتوماتیک برای بستههای پتروشیمی عنوان کرد و گفت: این سیستم میتواند از مرحله بستهبندی تا بارگیری را بهصورت کاملاً خودکار انجام دهد.
وی با اشاره به اهمیت این نوآوری ادامه داد: یکی از دغدغههای اصلی صنایع پتروشیمی، زمانبر بودن فرآیند بارگیری محصولات است.
با استفاده از این سیستم رباتیک، زمان بارگیری که قبلاً ۴۵ دقیقه بود، به ۱۵ دقیقه کاهش یافته است.
کاظمی مقدم در خصوص برنامههای توسعه این محصول خاطرنشان کرد: با عقد قراردادی با پتروشیمی کرمانشاه، در حال طراحی و آمادهسازی این سامانه برای این پتروشیمی هستیم.
علاوه بر این، سیستم بارگیری رباتیک ما قابلیت استفاده در خطوط تولید دیگر صنایع را نیز دارد.
مدیرعامل شرکت ماشینسازان البرز پیمان کاشان با اشاره به طرح جدید این شرکت گفت: در حال حاضر، خط رباتیک بستهبندی و بارگیری ما برای تریلیهای روباز طراحی شده است، اما مدل جدیدی را در دستور کار داریم که برای بارگیری کانتینرهایی با چهار طرف بسته مناسب خواهد بود.
وی همچنین توضیح داد: نسل جدید این سیستم بهگونهای طراحی شده که چیدمان بستهها بهصورت تلسکوپی و ریلی انجام میشود و میتواند زمان بارگیری را تا یکسوم کاهش دهد.
این دستاورد دانشبنیان، علاوه بر افزایش بهرهوری، نقشی مؤثر در بهبود فرآیندهای تولید و صادرات صنایع کشور ایفا میکند.