خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 06 دی 1403
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تاثیر زبان هنر اصیل ایرانی در تقویت ارتباطات فرهنگی بین ایران و ترکیه بسیار است

مهر | استان‌ها | شنبه، 24 آذر 1403 - 19:24
تبریز- بانوان شرکت کننده در نمایشگاه توانمندی هنرمندان ایرانی در ترابزون با سرکنسول و مسئولین فرهنگی و اقتصادی کنسولگری جمهوری اسلامی ایران در این شهر دیدار کردند.
بانوان،فرهنگي،شهر،ايران،هنر،ايراني،اسلامي،خلاق،دوستي،ارتباطا ...

به گزارش خبرگزاری مهر، در این دیدار سرکنسول جمهوری اسلامی ایران در ترابزون با ابراز خرسندی از حضور بانوان هنرمند خلاق و کارآفرین در حوزه ماموریتش، در آستانه سال فرهنگی ایران و ترکیه گفت: معرفی هنرهای اصیل ایرانی با استفاده از زبان هنر، هنرمندان و بخصوص بانوان می‌تواند در تقویت ارتباطات فرهنگی و اجتماعی بین دو کشور نقش قابل توجهی را ایفا کند.
ناصر محبتی با اشاره به جایگاه بندر تجاری و گردشگری ترابزون تاکید کرد: باتوجه به اینکه برپایی نمایشگاه در ادواری قبلی از طرف بانوان هنرمند ایرانی در این شهر صورت گرفته، دیدگاه مثبت در این شهر نسبت به این فعالیت‌ها وجود دارد.
وی از آمادگی خود و مجموعه تحت مدیریتش برای فراهم آوردن زمینه حضور هنرمندان و بانوان خلاق در این شهر در راستای توسعه فرهنگی و بخصوص اشاعه هنربانوان ایران اسلامی خبر داد.
در این دیدار مدیر مؤسسه صلح و دوستی جهانی با تاکید بر اینکه تمامی تلاش‌ها صورت گرفته در جهت تعمیق شعار و فرهنگ صلح و دوستی برای کودکان و بانوان می‌باشد افزود: هنر بهترین وسیله برای صلح و دوستی می‌باشد و از این زبان گویا می‌توان به منظور گسترش روابط بین انسان‌ها بهره برد.
عشرت شایق با اشاره به اینکه با تلاش و همراهی مسئولین وزارت امورخارجه در ترابزون و سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی هنر بانوان ایرانی برای دومین بار در این شهر به نمایش گذاشته می‌شود گفت: با انسجام بخشی به شرایط حضور بانوان و هنرمندان خلاق در خارج از کشور بستر معرفی کالاهای فرهنگی و هنر اصیل ایرانی در اقصی نکات دنیا فراهم شود.
گفتنی است براساس برنامه ریزیهای صورت گرفته سال فرهنگی ایران و ترکیه، به همت سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی در ایام دهه فجر ۱۴۰۳ به مدت یک سال، آغاز به کار خواهد کرد و نمایشگاه هنرهای تجسمی ایران در آستانه این رویدار فرهنگی بین دو کشور و باتوجه به گستره و ابعاد مختلف آن در دو شهر استانبول و ترابزون از اواخر آذر تا پایان دهه اول دی برگزار می‌شود.