قدرت گفتمانی اصل مهم ایجاد اقتدار است
استاندار اصفهان، گفت: قدرت گفتمانی اصل مهمی است که در ایجاد اقتدار و امنیت ملی و اجتماعی نقش دارد.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از اصفهان، مهدی جمالینژاد در اولین شورای اداری استان اصفهان، اظهار داشت: مهمترین شاخصه برای مانایی و امنیت یک کشور اقتدار است و اگر این مولفه نباشد، امنیت ملی و اجتماعی نخواهیم داشت، اگر ما بخواهیم اقتدار داشته باشیم باید به سه جزو قدرت توجه کنیم.
وی افزود: این سه جزو شامل قدرت خدادادی مثل منابع و معادن و قدرت اکتسابی مثل موشک، انرژی هستهای و هوش مصنوعی است، اما این دو به تنهایی اقتدار ایحاد نمیکنند؛ جزو سوم که بسیار مهم است قدرت گفتمانی است که در پیروزی انقلاب حادث شده و بهکار کردن برای مردم و نظام با تمام وجود اشاره دارد.
استاندار اصفهان ادامه داد: همین قدرت گفتمان باعث شد که در جنگ تحمیلی جوانی که حتی اسلحه را نمیشناخت به شهید خرازی، همت و کاظمی تبدیل شود، از این رو قدرت گفتمانی بسیار مهم است.
وی تاکید کرد: باید همه با تمام وجود در شرایط فعلی هم قسم و هم عهد شویم و تا پای جان برای کشور، نظام و اصفهان خدمت کنیم؛ اصفهان فقط یک پهنه جغرافیایی نیست، بلکه یک هویت تمدنی است و قطعهای از بهشت است که قدمگاه 24 هزار شهید بوده تا پای جان برای اصفهان یعنی مثل این شهدا باشیم.
جمالینژاد با بیان اینکه مسئولان خادم مردم بوده و حاکم نیستند، گفت: فلسفه وجودی مسئولان رضایتمندی مردم است و این اصل بسیار مهم بوده و اگر مورد توجه قرار نگیرد نتیجهای همچون میزان مشارکت پایین مردم اصفهان در انتخابات گذشته را به دنبال خواهد داشت.
وی افزود: حرکت مدیران باید در چارچوب سیاستهای نظام و دولت باشد، پایبندی به شعار دولت پزشکیان بسیار مهم است، زیرا ما مدیران این مجموعه هستیم.
استاندار اصفهان با اشاره به نحوه انتخاب مدیران در اصفهان، بیان کرد: در بحث انتخاب افراد تلاش بر این بوده که در کل استان کسانی که در آن مجموعه و حرفه بهترین هستند انتخاب شوند و به هیچ عنوان اگر شخصی به خاطر ضائقههای سیاسی جایگزین افراد توانمند نشده است، حتی اگر یک گروه سیاسی بر انتخاب آن فرد تاکید داشته باشند.
وی با اشاره به چالش ناترازی انرژی در کشور تصریح کرد: ناتزاری انرژی مربوط به سالهای اخیر نیست، اما الان شرایط برای کشور سختتر شده و همه باید برای رفع این معضل تلاش کنند، در اصفهان تلاش بر این بوده که کمترین قطع برق رخ دهد، اما چون استانی صنعتی است، شرایط دشوارتر است.
جمالینژاد با تاکید بر بسترسازی برای مشارکت مردم در تصمیمگیری و تصمیمسازی عنوان کرد: اگر ما بخواهیم اتفاق جهشی رخ بدهد، نباید تنها به بودجه دولت اکتفا کنیم، چرا که با بودجه استان این اهداف محقق نمیشود، تنها سه درصد از بودجه به پروژههای عمرانی استانی اختصاص دارد و بقیه در حوزه ملی هزینه میشود.
برخی شهرداریها و دستگاهها راهکارهای موثری در این حوزه داشتهاند.
وی افزود: تنها راه میانبر حضور سرمایهگذار حتی از خارج کشور است؛ مشارکت تنها فرهنگی، اجتماعی و سیاسی نیست، بلکه در حوزههای اقتصادی نیز میتواند وجود داشته باشد.
استاندار اصفهان با اشاره به ضرورت اتمان پروژههای نیمهتمام استان تاکید کرد: در حوزه توسعه و پیشرفت استان در این شرایط سخت باید به جد ورود کرده و همه دست به دست هم بدهیم؛ توجه به پروژههای عمرانی نیمه تمام باید در دستور کار باشد و در این راستا پس از انجام پروژههای اولویتدار از واگذاری و مولدسازی برای اتمام سایر پروژهها استفاده کرد.
وی با اشاره به اهمیت همافزایی در بین نمایندگان و مسئولان استان اصفهان بیان کرد: همدلی فرمانداران و مدیران و تعامل با نمایندگان باید مورد توجه قرار گیرد، چرا که هر جا نمایندگان و مسئولان به صورت همافزا عمل کردهاند، مسائل استان به درستی مطرح شده است.
جمالینژاد با تاکید بر ارتباط موثر مدیران با رسانهها و انعکاس تلاشها و امیدآفرینی، عنوان کرد: باید با ارائه راهکار از پمپاژ ناامیدی جلوگیری کرد تا شاهد فرار سرمایهگذاران و جوانان از اصفهان نباشیم، ملاقاتهای مردمی و چهره به چهره بدون ایجاد حس ساختگی باید در دستورکار قرار گیرد، چرا که مردم متوجه ساختگی بودن مسائل شده و این رویکرد پاسخ لازم در زمینه سرمایه اجتماعی را به همراه نخواهد داشت.
وی افزود: برای حل سریع مشکلات باید راهکارهای خلاقانه و نوآورانهای که مصادیق آن کم نیست ارائه شود؛ باید تلاش کنیم که برگزاری جلسات بر تشریفات زائده موجود اضافه نکند و در حل سریع مسائل موثر باشد.
انتهای پیام/163/