صدور 144 حکم قضایی پیشگیری از تغییر کاربری غیرمجاز در اردبیل
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل، گفت: در هشت ماهه گذشته 144 مورد احکام و دستورات قضایی توسط یگان حفاظت برای پیشگیری از تغییر کاربری های غیرمجاز صادر شده است.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از اردبیل، نوبخت اژدری امروز در نشست با فرمانده یگان حفاظت سازمان جهاد کشاورزی اردبیل، اظهار داشت: با یکپارچه سازی اراضی کشاورزی در سطح یک هزار و 849 هکتار در هشت ماهه سال جاری اقدامات مناسبی در این راستا انجام شده است.
وی خاطرنشان کرد: در هشت ماهه گذشته 144 مورد اقدام به اجرای احکام و دستورات قضایی توسط یگان حفاظت از اراضی کشاورزی شده و این بدین معنا است که سازمان جهاد کشاورزی با تغییر غیرمجاز کاربری اراضی کشاورزی به شدت برخورد کرده و شبانه روز تمامی فعالیتهای عدهای از افراد سودجو و منعفت طلب را رصد میکند و اجازه نمی دهد خاک کشاورزی که سرمایه ملی است و مستقیما با امنیت غذایی کشور در ارتباط است از دسترس تولید و زراعت خارج شود.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل، افزود: خرد شدن اراضی کشاورزی مشکلات عدیدهای را برای کشاورزان به بار میآورد و علاوه بر اینکه هزینه تولید را بالا میبرد، میزان تولید محصولات کشاورزی نیز کاهش مییابد.
اژدری اضافه کرد: در همین راستا این سازمان در سال جاری عملیات تجمیع و یکپارچگی اراضی کشاورزی را با مشارکت بهرهبرداران و تولیدکنندگان در سطح یک هزار و 849 هکتار به اتمام رسانده است و با سعی و اهتمام دستاندرکاران تولید این یکپارچه سازی اراضی با تلاش وافر و مستمر همچنان ادامه دارد.
وی سیاست و رویکرد سازمان جهاد کشاورزی را در واگذاری اراضی به طرحهای کشاورزی و طرحهای وابسته به کشاورزی یادآور شد و بیان کرد: این طرحها شامل احداث گلخانه که باعث افزایش قابل توجه تولید در واحد سطح میشود و بهرهوری را افزایش میدهد، هستند.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل تصریح کرد: این اقدام سبب ایجاد اشتغال شده و آببری کمتری هم دارد در همین راستا در سطح 2 هزار و 844 هکتار از اراضی کشاورزی به متقاضیان این بخش واگذار شده تا با همت و تلاش خود بتوانند قدمهای مهمی در تحقق اهداف اقتصاد مقاومتی بردارند.
اژدری با تاکید بر اصول حفاظت از اراضی کشاورزی و با اشاره به برخورد شدید با تخلیهکنندگان نخالههای ساختمانی در اراضی کشاورزی، افزود: تخلیه نخالههای ساختمانی به استناد قانون پسماند عادی محسوب میشود، اما در محدوده اراضی کشاورزی و یا در داخل اراضی کشاورزی غیرمجاز بوده و سبب به خطر انداختن امنیت غذایی میشود که قطعاً متخلفین مورد پیگرد قانونی و قضایی قرار میگیرند.
انتهای پیام/