خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 02 دی 1403
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

فعالیت 49 کارخانه کنسرو و بسته‌بندی ماهی و میگو در بلوچستان - تسنیم

تسنیم | استان‌ها | شنبه، 01 دی 1403 - 19:30
مدیرکل دامپزشکی سیستان و بلوچستان از فعالیت 49 کارخانه کنسرو و بسته بندی ماهی و میگو در جنوب استان خبر داد.
دامپزشكي،بهداشتي،چابهار،استان،توليد،سازمان،كشور،كنارك،ماهي،ب ...

به گزارش خبرگزاری تسنیم از چابهار، داود امان الهی؛ معاون دفتر نظارت بر بهداشت و مواد غذایی سازمان دامپزشکی کشور به منظور بررسی و ممیزی کارخانجات کنسروسازی و شرکت‌های فرآوری و بسته‌بندی ماهی و میگو جهت صدور و تمدید مجوز به بندر چابهار و کنارک سفر کرد.
غلامرضا سرگزی در جریان این بازدید گفت: نظارت بهداشتی دامپزشکی بر تولید و بسته‌بندی زمینه‌ساز صادرات آبزیان و نقش‌آفرینی در بازارهای تجاری منطقه است.
مدیرکل دامپزشکی استان سیستان و بلوچستان با تاکید بر نقش و موقعیت استراتژیک بندر چابهار در حوزه تولید، اجرای ضوابط و دستورالعمل‌های بهداشتی و قرنطینه‌ای سازمان دامپزشکی کشور را عامل مهمی جهت تضمین سلامت و امنیت غذایی جامعه و رمز ورود محصولات تولیدی به بازارهای بین المللی عنوان کرد.
وی خاطرنشان کرد: در حوزه عملکردی دامپزشکی در شهرستان‌های چابهار و کنارک و دشتیاری 34 کارخانه کنسرو ماهی و 15 مرکز فرآوری و بسته‌بندی ماهی و میگو وجود دارد که از این تعداد چهار واحد متقاضی دریافت کد صادرات فرآورده‌های خام دامی و شیلاتی هستند که با برنامه‌ریزی مناسب توسط هیئت نظارتی سازمان دامپزشکی کشور، اداره‌کل دامپزشکی استان و همکاران ادارات دامپزشکی شهرستان‌‌های چابهار و کنارک تمامی مراحل فعالیت آنها از تحویل‌گیری نمونه و سالن عمل‌آوری تا پایان مراحل آماده‌سازی و تولید محصول نهایی و سردخانه‌ها و انبارهای نگهداری این مراکز مورد بازدید قرار گرفت و ضمن ممیزی واحد، مستندات رعایت ضوابط و دستورالعمل های بهداشتی ابلاغی سازمان دامپزشکی نیز مورد بررسی قرار گرفت.
سرگزی افزود: نظارت بهداشتی بر واحدها از زمان ساخت صنایع شروع شده با تولید و بسته‌بندی و خروج تولیدات به بازارهای داخلی و خارجی با اخذ پروانه‌های بهداشتی(IVC) و کنترل بهداشتی مسئول فنی مستقر و اخذ کدهای صادراتی EC و IR ادامه می‌یابد.
مدیرکل دامپزشکی استان سیستان و بلوچستان افزود: امید است گسترش اماکن و صنایع وابسته تولیدی آبزی‌پروری با افق صادراتی به عنوان بخشی از برنامه توسعه سواحل مکران، منجر به افزایش توسعه صادرات غیرنفتی و ارزآوری مربوطه برای کشور و اشتغال‌زایی برای مردم استان شود.
انتهای پیام/