خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 02 دی 1403
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

حزب کار الجزایر: انقلاب وارداتی، جنگ تجزیه طلبانه در پی دارد

تسنیم | بین‌الملل | یکشنبه، 02 دی 1403 - 13:30
دبیرکال حزب کار الجزایربا بیان اینکه انقلاب از دورن جامعه سرچشمه می گیرد، اظهار داشت: خارج از این چارچوب، انقلاب ها وارداتی هستند و چیزی جزء جنگ های ساختارشکن و تجزیه طلبانه به دنبال ندارند.
سياسي،الجزاير،حزب،ايجاد،احزاب،خيزش،الجزايري،سرنگوني،دبيركل،سوريه

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، به دنبال سرنگونی نظام بشار اسد در سوریه برخی سیاستمداران جهان عرب آن را خیزش دوباره «بهاره عربی» یاد و ابراز امیدواری کردند که این خیزش به سرنگونی نظام‌‎های سیاسی دیکتاتوری در کشورهای عربی منجر شود.
«لویزه حنون» دبیرکل حزب کار الجزایر به بررسی تحولات سیاسی پرداخت و گفت: بیان مشکلات حق احزاب است اما برخی از احزاب با سوء استفاده از این حق، اراده باطل دارند و از این طریق می‌خواهد به اهداف مخرب خود که از خارج برنامه ریزی شده دست یابند.
وی در جمع اعضای حزب کار الجزایر در پایتخت این کشور افزود: این اقدامات را به دروغ «انقلاب» نام می‌نهند و این یک مغالطه آشکار است چرا که انقلاب جامعه سرچشمه می‌گیرد مثل قیام‌های کارگری، دانشجویی و سایر طبقات اجتماع اما خارج از این چارچوب، انقلاب‌ها وارداتی هستند و چیزی جزء جنگ‌های ساختارشکن و تجزیه طلبانه به دنبال ندارند.
به نوشته روزنامه الجزایری «خبر امروز»، حنون از مقامات الجزایری خواست تا یک ابتکار عملی و موثر برای شکستن تنگناهای سیاسی اجتماعی ایجاد کنند و در همین حال تاکید کرد حزب کار اقدامات دولت را برای بهبود شرایط زندگی گروه‌های گسترده جامعه را نادیده نمی‌گیرد.
وی به بسترهای ایجاد ناآرامی در الجزایر اشاره و تصریح کرد: به منظور جلوگیری از ایجاد هرج و مرج توسط احزاب وابسته به بیگانگان بایستی محدودیت‌ها برای فعالیت‌های سیاسی صنفی و رسانه‌ای برداشته و یک فضای باز سیاسی برای انجام گف‌ وگوهای ملی فراهم شود تا تمام مسائل مربوط به کشور در آن مورد بحث و بررسی قرار گیرد.
دبیرکل حزب کار الجزایر به تحولات سوریه و فلسطین پرداخت و اظهار داشت: آن‌ها می‌خواهند ما را متقاعد کند که با دخالت نظامی امپریالیسم می‌تواند برای ما دموکراسی، رفاه اجتماعی اقتصادی ایجاد کنند.
انتهای پیام/