هدایت دانشآموزان استثنایی به سمت تحصیلات عالی
رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی از برنامهریزیهای این سازمان برای هدایت دانشآموزان با نیازهای ویژه به سمت تحصیلات دانشگاهی خبر داد.
باشگاه خبرنگاران جوان؛ نرگس امامجمعه - مهارتآموزی، یکی از ارکان اساسی تربیت و آموزش در هر جامعهای به شمار میرود، بهویژه برای دانشآموزان استثنایی که نیازهای خاصی دارند.
این دسته از دانشآموزان با چالشهای ویژهای مواجه هستند که ممکن است بر روند یادگیری و توسعه مهارتهای اجتماعی و شغلی آنها تأثیر بگذارد.
بنابراین، ایجاد فرصتهای مناسب برای مهارتآموزی و توانمندسازی این دانشآموزان، نه تنها به ارتقای کیفیت زندگی آنها کمک میکند؛ بلکه موجب افزایش اعتماد به نفس و استقلال آنها در جامعه خواهد شد.
در همین راستا سالار قاسمی، رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی گفت: «این سازمان به دانشآموزان با نیازهای ویژه آموزش میدهد.
باید به کودکان و نوجوانان آموزشهای خاص داد.»
رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران جوان با بیان این که آموزش به دانشآموزان استثنایی تقسیم بندی میشود؛ افزود: «در آموزش و پرورش عادی و استثنایی به کشف و پررورش استعداد دانشآموزان پرداخته میشود.
پس از این که دانشآموزان سنجش شدند و به مدرسه استثنایی راه یافتند، آموزش به آنها مشخص میشود.»
سالار قاسمی تصریح کرد: «در آموزشهای خاص آموزش و پرورش استثنایی، توانایی دانشآموزان مشخص میشود و بر همان اساس برای مهارت آموزی در رشتههای مختلف هنری و ورزشی تقسیم بندی میشوند.»
رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی اظهار کرد: « بر اساس توانایی دانشآموزان، سازمان آن ها را برای ادامه تحصیل در رشتههای دیگر به طور پیشرفته و حرفهای تا مقطع دوازدهم هدایت میکند.
همچنین دانشآموزان با آموزشهایی که میبینند، میتوانند در دانشگاه نیز تحصیل کنند.»